10 причини, че приятелят ви иска да се раздели с вас

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той
Да бъдеш в романтични отношения с някого е красиво чувство, което е доста несравнимо, но когато започнеш да се чувстваш по-нещастна отколкото щастлива, то нещо очевидно не е правилно. 
 
Ако сте започнали да чувствате, че връзката ви  се отклонява от правилния път или пък вашият партньор не се държи както обикновено, то вероятно причината е, че вече не иска да е с вас. 
 
Точно затова подготвихме и 10 признака, които ще ви покажат, че вашият партньор иска да се раздели с вас:
 
Отдалечава се от вас: Когато разговаряте с него и той изглежда безразличен към вас и разговора, това показва, че е загубил интерес към връзката и човека до него.
 
Мързелив е в леглото: Когато един мъж започне да "мързелува" под чаршафите, определено има нещо нередно във вашите отношения. 
 
Ако той е загубил интерес към вас, когато и двамата сте в леглото, това показва, че той сериозно обмисля бъдещето на връзката.
 
Не ви се обажда често: В случай, че забележите значително намаляване на честотата на неговите обаждания, вероятно това означава, че той е загубил интерес към връзката ви. 
 
Комуникацията е в основата на една здравословна връзка и когато тя започне да се разпада, същото се случва и с връзката.
 
Той винаги е зает: В случай, че вашият партньор е непрекъснато зает с работа или с други ангажименти, може да би това е признак, че се опитва да ви избегне. 
 
Той е раздразнителен: Една от ясните причини, които трябва да приемете като знак, че иска да се разделите са честите промени в настроението, които се случват без видима причина. 
 
Станал е по-затворен: Напоследък забелязваш ли, че крие чувствата си от теб?
 
Това е знак, че той се е затворил в себе си и би предпочел да запази емоциите си, вместо да ги сподели с теб.
 
Не си част от плановете му за бъдещето: Преди вие винаги си била част от всичките му планове, независимо дали става въпрос за кратко пътуване, екскурзия в чужбина или пък дългосрочни планове за бъдещето.
 
В случай, че вече забелязваш, че планира неща без теб, то той  най-вероятно ви е изключил от бъдещите си планове, защото преосмисля вашите отношения.
 
Карате се за дреболии: Караниците не разрушават връзката, те я укрепват връзката. 
 
Когато обаче много от караниците са ненужни и "от мухата става слон", то това е знак, че той се готви да се откаже.
 
Спрял е да поддържа външния си вид: Достигнал ли е е такава точка, в която не само е загубил интерес към вас, но и към себе си?
 
В случай, че това е така, то това определено е знак, че нещо не е наред. 
 
Имаш шесто чувство: Много често, когато имаш шесто чувство относно нещо, си права.  Точно затова, когато шестото чувство ви дава знак, трябва да се опитате да го слушате и да поговорите с партньора си. 
 
В случай, че се окаже най-лошото, то трябва да приемете фактите и да си припомните, че заслужавате нещо по-добро.

 

Коментари към " 10 причини, че приятелят ви иска да се раздели с вас":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg