10-те заповеди на щастливата жена

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Животът поднася изненади, но личното ни отношение към всичко, което ни се случва, е това, което прави нещата красиви или грозни. Щастливата жена вярва в тези неща!

1. Всичко, което се случва, е за по-добро. В счупената ваза не са били всички цветя. А заради това, че е закъсняла за киното, се е запознала с удивителен мъж! Всичко, което се случва, е добър замисъл за съдбата на щастливата жена.


2. Външността ѝ винаги е достойна за похвали и гордост. Дори и да се появят дребни недоразумения във външния вид на една щастлива жена, то те служат, за да обърнат вниманието към всичките ѝ достойнства. Природата ѝ е дала страхотен материал – тялото, което може да бъде изваяно с красота. И тази жена е уверена, че винаги изглежда възможно най-добре, защото винаги гледа на себе си с любов.

 

3. Всички раздели сега водят до нови срещи. И това наистина е така! Тя винаги преодолява миналите отношения и се освобождава от вече ненужните. И съвсем скоро се появява нов човек. Всяка среща води до поредица от силна любов и много приключения в живота на щастливата жена.


4. Няма ограничения във времето. И това е истина. Понякога обаче се случва да използваш нерационално този ценен ресурс. Щастливата жена винаги прави първо най-важното за душата и сърцето и след това всичко останало. Един ден е точно 24 часа, нито повече, нито по-малко. И тя ги използва по такъв начин, че за всичко има време.


5. Възходите и паденията в кариерата са мъдри уроци за собствения живот. Каквото и да стане – повишение на заплатата, намаление, загуба на работата или нова такава – всичко се случва с причина и е необходимо в този момент. Това ѝ помага да определи модела на собственото си поведение и да промени навиците си. Всичко в живота е мъдро и полезно. След най-тъмните периоди следват светли дни, а след зашеметяващия полет е нужно да се приземиш.


6. Няма напразни мечти. Щастливата жена знае, че започне ли да мечтае, праща сигнал до Вселената с молба за нещо. Съсредоточи ли се на желанието си, вижда го в детайли и си го представя в ярки цветове и образи. След известно време тя получава това, което желае, защото никога не оставя мечтата си на случайността


7. Движението – това е живот. Щастливата жена предпочита да се движи пеша, отколкото с транспорт,  стълбите пред асансьора, фитнеса пред лежането пред телевизора. Тя умее да тренира тялото си, дори когато прави всекидневните неща – мие съдовете, чисти с прахосмукачка, играе с детето. Щастливата жена диша дълбоко и вдишва много въздух и никога не се обездвижва.


8. Отношенията са много ценни. Щастливата жена умее да обича и цени близките си. Тя знае, че никакви пари и вещи не могат да върнат доверието на любимия човек и обожаваното дете. На първо място е семейството, всичко останало идва после.


9. Храненето е начин, а не цел. За щастливата жена храненето е просто начин да получи всичко необходимо за здраво тяло. Тя умее да се наслади на десерта, но деликатесите и сладкишите никога не са ѝ цел в живота.


10. Има щастие и то е навсякъде! Щастливата жена е уверена, че светът е създаден за любов и доброта. Тя вижда навсякъде щастието, забелязва всичко красиво, отнася се с разбиране и съчувствие към всеки, който се чувства нещастен. Щастливата жена е наясно, че в живота се случват различни неща, но най-важното е, че щастие има! И затова винаги се усмихва.

 

Вижте още:

9-те правила на щастливата жена

Най-големият източник на щастие е… Благодарността!


 

Коментари към "10-те заповеди на щастливата жена":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg