11 причини защо никога да не се срещате с българка

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

1.С нея постоянно ще бъдете в очакване

Ние българките сме убедени, че ключът към щастливата връзка се крие в спонтанността и изненадите. Един ден можете да се приберете вкъщи и да намерите пъстрооката брюнетка като блестяща блондинка. В събота тя ще ви заведе за малко бягство през уикенда в селото й до Кюстендил. В следващия момент ще се озовете на границата с Гърция за малко маслини и баклава, само, за да докаже, че нейната е в пъти по-добра. Успех, ако сте от по-скучните!

2.Ще надебелеете от толкова много баница

Ние обичаме да спечелваме любимите си. Когато сте болни, ще ви глезим, докато се оправите. Ако сте тъжни, ще сме вашия отдушник и ще ви изслушаме внимателно. И най-важното майките ни отрано ни учат, че „любовта на мъжа минава през стомаха”, затова ще има изобилие от български деликатеси – баница, гювеч, мусака и всичко друго, което не сте опитвали, но ще ви хареса. Със сигурност ще качите някое и друго килце.

3.Сватбата може би ще прилича на цирк

Гледали ли сте „Моята голяма луда гръцка сватба”? Този сюжет напълно отговаря и на нас българите. Ако решите да се ожените за българската си приятелка ще трябва да празнувате три нощи, заедно с новите си роднини. Ще танцувате, преследвани от форографи и всичко ще ви струва най-малко 5 000 лв.

4. Ще бъдете осиновени от нейното семейство

Внимавайте, това се отнася най-вече за мъжете, които са единствени деца в семейството. Веднъж решите ли да се обвържете сериозно с българската си приятелка, няма да можете да се отървете от нейното семейство. Ще трябва да пиете ракия с дядо й. ще ядете шкембе чорбата на леля й и ще ходите на лов с баща ѝ.

5. Тя е истинска мистерия

Често ще поглеждате приятелката си и ще се чудите какво ли си мисли зад тези красиви зелени очи. Българките са много привлекателни, защото имат в себе си руски, турски, гръцки и македонски корени. Миксът от толкова много култури ни е направил интересни личности, които крият истинските си чувства до момента, в който избухват с пълна сила и се чудите откъде ви е дошло.

6.Ще имате голяма конкуренция

Ние сме наистина, ама наистина страхотни и доста желани. Затова пригответе целия арсенал от бонбони, цветя, изненади и жестове, на които сте способни. Трябва доста да се потрудите, за да изпъкнете над останалите.

7. Трябва да тренирате

Българките сме научени от малки да се грижим за фигурите си. При някои си е ген, при други се налага лек джогинг в Борисовата градина, катерене на Витоша или усилени тренировки във фитнеса. Така, че няма как и вие да го избегнете.

8. Трябва да спечелите уважението на баща ѝ

Дори да сте успели да надвиете останалите ѝ обожатели, битката не е спечелена докато нямате одобрението на баща ѝ. Това е понякога доста трудна задача, но наистина си струва накрая.

9.Финансите ще намалеят драстично от толкова много цветя

Не е задължително, но розите ни са национална гордост, а и да не са всяка жена ги обича. Така, че се подгответе да я изненадвате с букет цветя с повод и без  повод

10. Тя никога няма да моли за помощ

Не очаквайте българките при всяка трудност да идват и да  плачат на рамото ви. Ние сме толкова силни и независими, че ще направим всичко възможно да се справим с проблемите си сами. Това понякога не се харесва на мъжете.

11.Може да си счупите глезена, играейки хоро

Трябва да можете да танцувате. Ако трябва се запишете на уроци, но в календара освен приятелските сбирки в отсрещната механа, има толкова много поводи, че е задължително поне едно Дунавско хоро да ви се отдава. 


 

Коментари към "11 причини защо никога да не се срещате с българка":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg