11-те урока, които никой не ни преподаде в училище

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Бил Гейтс говори за това, как политически коректното образование създаде поколения деца с никаква представа за реалността и как тази концепция ги обрича на провал в реалният свят. Според него има няколко урока, на които училището не ни учи. Според нас също...

"УРОК 1: Животът не е справедлив, свикнете с това!

УРОК 2: Светът не го е грижа за вашето самочувствие! Светът ще очаква от вас да постигнете нещо, ПРЕДИ да се чувствате добре!

УРОК 3: Вие няма да направите $60000 веднага след като завършите гимназията! Няма да бъдете заместник директори с телефон в колата, докато не ги притежавате и двете!

УРОК4: Ако си мислите, че вашият учител е строг, изчакайте докато ви назначат и имате шеф!

УРОК5: Правенето на бургери не е под вашето достойнство! Вашите баба и дядо имат различна дума за правенето на бургери, те я наричат възможност! 

УРОК 6: Ако нещо се обърка, то не е по вина на вашите родители, така че не оплаквайте грешките си, а се учете от тях!

УРОК 7: Преди да се родите, вашите родители не са били толкова скучни, колкото сега! Те са станали такива поради плащането на вашите сметки, почистването на вашите дрехи и слушайки ви да говорите за това колко сте готини! Така че преди да спасявате дъждовни гори от паразитите на поколението на родителите ви, опитайте се да обезпаразитите гардероба в собствената си стая!

УРОК 8: Във вашето училище може да няма победители и победени, но в живота НЕ Е ТАКА! В някои училища имат специални класове за изоставащи и те ще ви дадат достатъчно време, за да достигнете до правилният отговор. Това по никакъв начин не ви помага в реалният живот!!!

УРОК 9: Животът не е разделен на семестри! Нямате лятна ваканция и много малко работодатели са заинтересовани да ви помогнат за да откриете себе си. Направете го в свободното си време! 

УРОК 10: Телевизията НЕ Е истинският живот! В реалния живот всъщност хората трябва да излязат от кафенето и да отидат на работа!

УРОК 11: Бъдете вежливи към умниците! Има много голяма вероятност да започнете работа за такъв! "

 

Вижте още:

5 неща, които супер успешните хора правят преди 8 сутринта

Философията за щастлив живот на Вивиан Уестууд


 

Коментари към "11-те урока, които никой не ни преподаде в училище":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg