12-те най-добри статии в BeU.bg за 2013

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Всеки край е начало на нещо ново. Така сме свикнали да гледаме и на смяната на календарните години, което неизменно върви с правенето на кратка равносметка. Обикновено човек се съсредоточава върху грешките си, но според нас подходът трябва да е точно обратният – концентрирайте се върху хубавите неща, които сте направили и следвайте техния път. А от грешките се учете на момента!

Така и ние решихме да обърнем внимание на позитивното. На това, което най-много харесахте вие – нашата любима аудитория, в името на която ние се стараем всеки ден да създаваме полезно, интересно, качествено а и провокативно съдържание. Избрахме най-добрите статии на BeU.bg за 2013. Критерият беше само и единствено вашата активност – какво най-много четохте, какво най-много харесахте, кое ви беше най-интересно. Изброяваме ги, не ги подреждаме в класация, защото всяка една от тях е най-добра сама по себе си и за сферата, която покрива. Но искаме да знаете, че независимо дали се намира в този списък, или не, всяка една статия в нашия сайт е създадена с много желание и любов… За ВАС!

Благодарим ви, че ни подкрепяте, благодарим ви и че ни критикувате. Бъдете здрави, щастливи и много усмихнати. А ние ви обещаваме още по-интересни и полезни материали през новата 2014!

 

А, ето и кои са „перлите в короната“ на изминалата година.


1. България отвръща на удара на Би Би Си за Слънчев бряг - Една от нашите най-големи гордости. Екипът на BeU беше единственият, който не подмина с лека ръка грозните квалификации, които световната медия си позволи да даде на страната ни. За наше огромно щастие десетки хиляди от вас ни подкрепиха и застанаха зад гърба ни. Благодарим ви! Ние не сме просто дамски сайт. Ние винаги сме се старали да бъдем и социално ангажирана медия и това за нищо на света няма да се промени! 

 

2. Бруталната истина за козметиката на AVON (Видео 16+) - Разкритие, което всъщност не се оказа толкова сложно. Но явно малко медии биха се осмелили да застанат срещу такъв гигант, какъвто е световната козметична компания. Въпреки, че имаше нападки към нас, че това е манипулиран материал, се радваме, че по-голямата част от аудиторията разбра истината и ни поздрави. Трябва да знаете, че ако имате информация за всякаква нередност, спокойно можете да се обърнете към нас. Ние няма да подминем сигнала ви.

 

3. Каква жена си според деня, в който си родена - Рязко сменяме темата, но пък атмосферата, в която се потапяме, е повече от интересна и приятна. Един чудесен материал, който разкрива характера на дамите според рождения им ден. Както сами можете да се убедите от коментарите под статията, точността на написаното е поразителна.

 

4. Какъв цвят е твоето име и какво разкрива то за теб - Част от вас ни писаха, че тази статия е едно от най-интересните неща, които са чели изобщо. Останалите изразиха своето отношение с харесванията си. Над 15 000!

 

5. Любовта създава чудеса - Този материал събра над 17 000 харесвания и определено има защо. Видеото в него може да го гледате отново и отново, но то винаги ще носи еднакво силни емоции. Защото, когато талантът се срещне с любовта, чудесата наистина се случват!

 

6. Как изобщо оживяхме (25+) - Текстът не е наш. Единственото, което можехме да добавим е..., че няма какво да добавим! Изключително силни думи, които ни връщат там, където трябва да сме - здраво стъпили на земята, но и неспиращи да мечтаем и да търсим пътя към истинските неща в живота. Според нас това е текст, който всеки човек трябва да чете поне веднъж в седмицата.

 

7. 15 места, за които няма да повярвате, че са реални (снимки) - Една "млада" статия, която за броени дни събра одобрението на хиляди от вас. Снимките за направо прекрасни и категорично си заслужава да се видят.

 

8. Обявата на един български дядо, която трогна целия Интернет - Знаете ли какво е да плачеш и да пишеш? Това не е просто обява, а постъпка на един възрастен човек, която направо ни удари шамар и ни напомни в какво трябва да вярваме. Радваме се, че и отзивите на обявата направиха същото!

 

9. Невероятно! Тя е само на 4 (уникален танц) - Една малка госпожица, която ще ви изуми с талант и хъс. Много красиво, много стоплящо сърцето видео. 

 

10. Вижте ужаса в Румъния, за който никой не говори!!! (Видео) - Още нещо покъртително, което отново "мина покрай ушите" на медиите. Предупреждаваме ви, че тази статия не е за хора със слаби нерви! Но пък е за всеки, който иска да види какво всъщност се случва, докато ни разсейват с уж важните новини.

 

11. 3 ефектни прически за ежедневието и работа (видео) - Тук дамите ще открият страхотни идеи, които ще допълнят тяхното съвършенство. И то без да им костват много усилия.

 

12. Паметта на водата. Или тайната на щастието! - Невероятно откритие за свойствата на водата, което може да обърне живота на всеки от нас към по-добро!

 

Разбира се, има още страшно много материали, които грабнаха интереса ви. От практични съвети за красота и здраве, през най-горещите модни тенденции и социални въпроси, до пикантни интимни подробности. Всичко, което вълнува съвременната дама (а и не малка част от съвременните господа), можете да намерите в BeU.bg!


 

Коментари към "12-те най-добри статии в BeU.bg за 2013":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg