15 качества, които трябва да притежава човекът, с когото ще прекарате живота си

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Сериозното обвързване си е голяма крачка, откъдето и да погледнем и преди да пристъпи към нея, всеки от партньорите малко или много се замисля това ли е правилният човек. Ето няколко насоки, които ще ви помогнат да разберете. Направете проверка, притежава ли поне половината от тези качества и ако е така, значи връзката има голям шанс да се получи.

 

1. Подкрепя твоите решения, независимо какви са те – твоята половинка трябва да те окуражава да следваш целите си, дори понякога да се съмнява в реализирането им. Трябва да застава зад всяко твое решение

2. Може да бъде напълно да се отпусне пред теб – „докато смъртта ви раздели“ си е дълго време и ако не можете и двамата да бъдете себе си всичко губи своя смисъл.

3. Обожава те - не говорим за обсебващото чувство, а за истинското обожание, което те кара да се чувстваш прекрасно без да те издига на пиедестал.

4. Готов е на компромиси – ясно е, че не винаги ще бъдете на едно мнение и все някой ще се наложи да отстъпи. Хубаво е, ако и двамата сте готови да го направите.

5. Отнася се добре със семейството ти – не си избираме семействата и все пак трябва да поддържаме добри отношения с тях. Уважението на половинката ти към всички твои приятели и роднини е задължително.

6. Държи на мнението ти – това не означава, че винаги трябва да се съгласи с него, но фактът, че иска да изслуша съветите ти е достатъчен, дори накрая да не се съгласи с твоята гледна точка.

7. Може да му се има доверие – дори всичко друго във връзката да е наред, липсата на доверие може да я съсипе. Така, че не изпускай човек, на когото се доверяваш напълно и знаеш ,че никога не би те излъгал.

8. Животът му не се ограничава само до вашата връзка – в света не сте само вие двамата, той продължава да се вижда с приятели, да се наслаждава на любимите си хобита, както и ти.

9. Изважда най-доброто от теб – да, той няма да засилва лошите ти качества и навици, а напротив ще може да провокира засилването на положителните, за да ти помогне да изградиш една по-добра версия на себе си.

10. Обичате се такива, каквито си – с всички отрицателни и положителни черти, все пак всички си имаме недостатъци, но в несъвършенствата на другия се крие точно това, което ни кара да го обичаме.

11. Отговорен е – поема отговорност за грешките си и е способен да пристъпи егото си като признава, че не е прав и не прехвърля вината на някой друг.

12. Може да покаже, че е уязвим – никой не е безстаршен и неуязвим, всички имаме неща, които могат да ни наранят и разстроят. Фактът, че ги знаете, означава, че сте изградили една пълноценна и искрена връзка.

13. На него може да се разчита – независимо кога и къде, той винаги ще бъде насреща да помогне с всичко, което може, за да разрешите даден проблем заедно.

14. Държи нещата под контрол, без да командва – в пълноценната връзка няма място за един лидер, и двамата сте водачи с определени роли, но взимате всички решения заедно.

15. Хубаво ти е да прекарвате времето си заедно – последно но не по важност трябва да ти бъде приятно да бъдеш в неговата компания по всяко време, защо иначе ще решиш да прекараш целия си живот с него?
 


 

Коментари към "15 качества, които трябва да притежава човекът, с когото ще прекарате живота си":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg