15 принципа на модерната жена

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Дали днешната жена се е научила да бъде истинска и да живее пълноценно? Да вярва, че е красива и да се чувства красива? Отърсете се от всякакви съмнения в собствената ви уникалност и се превърнете в ярки личности. Хвърлете едно око дали и аз вас важат тези 15 принципа на модерната жена, на които попаднахме и които подкрепяме с две ръце.

1. Модерната жена умее да приема комплименти.
„Изглеждам добре? – Не подценявай достойнствата ми, скъпи, аз изглеждам невероятно!“

2. Модерната жена не се интересува от чуждото мнение за външността ѝ. Красивата жена, сменила цвета на косата си, не се появява пред другите с въпроса: „Е, как е?“. Тя казва директно: „Ето! Погледнете колко добре се получи!“. И кой би си помислил да оспори това?

3. Модерната жена умее да се усмихва. И го прави така, че всеки да си помисли, че тази усмивка е за него. Намръщено лице и видимо раздразнение при нея просто не се виждат. Замислено, тъжно – да. Но не и мрачно.

4. Модерната жена никога не пести прекомерно. Може да си похарчи парите за такси. Да си купи чифт ботуши за цялата заплата. Да пробва нова процедура, която струва няколко вечери в ресторант. Това е доказателство за любов към себе си. А този, който обича себе си, обича и другите.

5. Модерната жена е способна да отговори адекватно на всякакви коментари за външния ѝ вид.

6. Модерната жена не се страхува да бъде смешна. Ако жената е уверена в своята неотразимост, никаква ситуация не е страшна за нея.

7. Модерната жена никога за нищо не съжалява. Тя с лекота се разделя с ненужните вещи и ненужните спомени.

8. Модерната жена никога на никого не завижда. Завистта доказва страх от конкуренцията. А модерната жена е абсолютно уверена, че е по-добра от всяка конкуренция!

9. Модерната жена не търси одобрението на другите. На нея просто не са ѝ нужни допълнителни средства, за да привлече вниманието към себе си.

10. Модерната жена се държи естествено във всяка ситуация. Няма нужда да се правиш на друг, когато си самото съвършенство!

11. Модерната жена не навлиза в подробности. Нейните колеги не знаят колко време прекарва в козметичния салон, а приятелите ѝ не са наясно, че роклята е взета назаем. Тя няма да признае пред всички, че носи контактни лещи. „Красиви крака? – Да, това ми е наследствено! – Зъби? – Моят зъболекар също се удивлява!“

12. Модерната жена не разказва за жертвите, които понякога се налага да прави. Стояла е цяла нощ на работа? Никой не иска да слуша жалби!

13. Модерната жена не се суети. Тя живее живота си с достойнство, независимо от това къде се намира – в елитен ресторант или в препълнен супермаркет в обедната почивка.

14. Модерната жена оценява всеки партньор. Тя спазва съвета, който Фицджералд дава за привличане на мъжкото внимание. За да се появят около теб обожатели, обърни внимание дори на най-несимпатичния ти и ненужен тип, който флиртува с теб.

15. Модерната жена не се оглежда и не търси във всичко скрит смисъл. Тя просто се радва на живота и неговата неповторимост!

 

Вижте още:

9 мъдри съвета за всяка жена

10-те заповеди на щастливата жена
 


 

Коментари към "15 принципа на модерната жена":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg