18 звезди, които са се снимали в Досиетата Х

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Спомените около най-култовия sci fi сериал на 90-те определено гравитират около Скъли-Мълдър-искам-да-вярвам отношенията. Към тях се прибавиха и няколко други емблематични образа като тези на Пушача, Скинър и Самотните стрелци. Но истината е, че в годините от 1993 до 2002 в сериите се появяваха един куп гост актьори и актриси. А някои от тях днес са сред най-популярните лица от големия и малкия екран. И някак ни е изненадващо да си припомним появите им в Досиетата Х. Но докато отброяваме часовете до премиерата на така чакания нов сезон на любимия сериал, да видим кои бяха звездите, които изгряха след участието си в него!

Майкъл Емерсън

Честно казано, ние го познаваме от Изгубени, но ето че той е играл и в един то последните епизоди на Досиетата Х в ролята на мъж с психокинетични способности.

 

Джейн Линч

 

Звездата от Клуб Веселиесе превъплъщава в образа на жена насекомо със способността да изстрелва паяжини от устата си.

Арън Пол

В същия епизод ще видите и добре познатия ни от Breaking Bad(В обувките на Сатаната)и кино версията на Need For Speed Арън Пол.

 

Белами Янг

Първата дама от популярния тв сериал Скандал играе адвокат в осми сезон на Досиетата Х.

Джо Мортън

Още една звезда от Скандал в същия епизод заедно с Белами Янг – Джо Мортън.

 

Кейти Грифин

Популярната комедиантка Кейти Грифин се появява в епизода "Fight Club", където играе в образа на две близначки, Лулу и Бети, които предизвикват насилие, когато са близо една до друга.

 

Шая Лебьоф

Не знаем дали ще го познаете, но лудата глава на Холивуд, който познаваме от Трансформърс, се появява в Досиетата Х още като дете.

 

Марк Пелегрино

Някои ще кажат, че го познават от Изгубени, за други е известен като Луцифер от Свръхестествено. Пелегрино е част и от епизода "Hungry", където играе изнудвача Дерууд Спинкс.

 

Брайън Кранстън

"Drive" е серията, в която навремето едва ли бихте разпознали звездата от Breaking Bad Брайън Кранстън.

 

Лори Холдън

Не в един, а в цели 10 епизода се появява Лори Холдън, която пък познаваме от Живите мъртви. В Досиетата Х тя влиза в ролята на агент Марита Коварубиас.

 

Люк Уилсън

Люк Уилсън сте гледали не в една или две симпатични комедии и вероятно не си го спомняте в образа на зъбатия шериф в епизода "Bad Blood" от пети сезон на Досиетата Х.

 

Луси Лиу

Звездата на Луси изгря доста след появата ѝ в един от епизодите на култовия сериал, където играе много малка гост роля.

 

Майкъл Бубле

Правилно прочетохте, Майкъл Бубле. Днес може и да предпочитаме да го слушаме, но преди време той се появява, при това без кредит, в два епизода на сериала. По-късно Бубле ще разкаже, че е бил изритан от снимките, защото откраднал хот дог.

 

Райън Рейнолдс

Само преди няколко години Райън Рейнолдс беше от горещите момчета на Холивуд(за днес не сме толкова убедени). И през ум не ни е минавало по това време, че именно Рейнолдс играе тийнейджър, убит от две момичета, в "Syzygy".

 

Тони Шалуб

Като че ли на Тони Шалуб му подхожда да играе образи, които се боят от какво ли не – познат ни е от ролята си на ексцентричния Монк, но в Досиетата Х също играе човек, който се страхува от собствената си сянка, само че тук е буквално.

 

Джак Блек и Джовани Рибизи

В трети сезон, "D.P.O.", Рибизи играе убиец бездомник, който може да контролира електричеството. Блек е неговият единствен приятел, който обаче се озовава на „електрическия стол“.

 

Фелисити Хъфман

Звездата от Отчаяни съпруги се появява още в първи сезон в образа на токсиколог, заразен с предизвикващи ярост паразити.

 

Марк Шепърд

Любимият ни Крал на ада Краули(Свръхестествено) си „играе с огъня“ от доста по-млад. В Досиетата Х Марк Шепърд се превъплъщава в склонен към убийство подпалвач, който контролира огъня. 

 

Вижте още:

12 епизода на Досиетата Х, които ще ви подготвят за новия сезон


 

Коментари към "18 звезди, които са се снимали в Досиетата Х":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg