27% по-малък риск за ранна смърт, ако похапвате товa!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Хранене

Известно е, че включването на повече зърнени продукти в менюто намалява риска от ранна смърт и различни болести с 20%. Сега вече можете да увеличите шансовете си дори до 27%! Ето как – просто трябва да намалите приема на вредни мазнини за сметка на полезните.


Има ли изобщо такива? Разбира се, не всички мазнини са еднакви. Ако изключите всички вредни мазнини и ги замените с ненаситени със сигурност ще живеете по-дълго и ще бъдете по-здрави. До това заключение стига д-р Франк Ху от Харвардския университет.


Той изследва над 125 000 мъже и жени от 1980 до 2012 г. Тяхното здравословно състояние било наблюдавано на всеки 2 до 4 години, като основното, на което се наблягало била консумацията на мазнини.


Хората, които отказали консумирането на наситени мазнини (такива има в мъфините, чипсовете, поничките) имали значително подобрение в качеството на живот, били по-здрави.


Ненаситените мазнини се съдържат в черния шоколад, авокадото, рибата, маслините, фъстъците. Всичко това можете да консумирате неограничено и няма да се отрази на фигурата ви! Ще сте по-жизнени, по-здрави и ще намалите шансовете си за ранна смърт с 27%!
 


 

Коментари към "27% по-малък риск за ранна смърт, ако похапвате товa!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg