3 визии с опушен грим за всеки повод

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Коса и грим

 

Труден е за овладяване, но опушеният грим е стилно решение за всяко събитие.

Не се притеснявайте, ако първоначално не успявате да постигнете забележителна визии. Успешното нанасяне на опушен грим става с практика и веднъж овладеете ли го, ще се радвате на наистина блестящи визии.

Има три доказани визии, които ще ви помогнат да се справите с предизвикателството и да изглеждате страхотно.

Лек намек за опушване


Това е начинът да се впуснете в дебрите на опушения грим. Това е лек и лесен грим, който ще постигнете с помощта на богат черен молив. Нанесете лека линия върху горния клепач, след това блендирайте с Q-tip накрайник(гумичка за опушен грим). Целта ви е да разнесете молива, така че линията да стане по-дебела и бледа. Изтрийте ъглите, ако сте излезли от очертанията на окото.

Цветен опушен грим


След като сте потренирали с удобния вид на "зацапана" очна линия, време е да вкарате малко цвят. Тоновете на зимата са тези на скъпоценните и полускъпоценни камъни с лек блясък. При цветната очна линия няма защо да се притеснявате от нанасянето, тя е достатъчно ефектна сама по себе си. Начинът на нанасяне тук е същият, както по-горе.

Опушен грим за вечерно събитие


Тук вече трябва да сте овладели опушването максимално. За драматичен ефект и истински червен килим ще ви трябва палитра с широка гама от нюанси. За да създадете класическия опушен грим, започнете с най-светлия нюанс и го разнесете върху целия клепач от основата на миглите до арката на веждите. След това вземете среден тон и го блендирайте само в гънката на клепача, за да създадете дълбочина. Веднага след него вземете най-тъмния нюанс и го нанесете под формата на буквата V във външния ъгъл на очите. С мека четка минете целия клепач, за да се уверите, че не сте оставили остри линии и всичко е блендирано както трябва. След това нанесете спиралата, а на устните заложете на неутрален нюанс, който няма да отвлече вниманието от невероятните ви очи.


 

Коментари към "3 визии с опушен грим за всеки повод":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg