3 неща, които може би не знаете за мастурбацията при жените

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Мастурбацията е не само приятно изживяване, но и много полезна за пълноценния сексуален живот. Особено при жените. Опознавайки добре тялото си, жената вече знае какво й носи най-голямо удоволствие. Много сексолози насърчават мастурбацията, дори препоръчват да го правим поне веднъж на ден! Има и още любопитни подробности, които подготвихме за вас и които сме почти сигурни, че не знаете.

 

1. Жените, които правят редовно секс, мастурбират повече, от колкото тези, които стоят дълго на сухо. Ти да видиш! Винаги сме смятали точно обратното, но статистиките показват друго. Оказва се, че тези, които често се самозадоволяват сами, са по-сексуално отворени. Освен това, при дамите има голяма вероятност да изпитат отново възбуда броени часове след като са правили секс.

 

2. Тя не винаги е била табу! Една хубава черта на древните римляни – не са се срамували да говорят открито за своята сексуалност. И всичко си е било наред, до началото на 1700 г., когато мастурбацията е обявена за гнусен грях. А на хората, които си доставят удоволствие сами, се е гледало като на психично болни.

 

3. Жените мастурбират много повече, отколкото си мислите. И като процент и като честота. Вярвате или не, над 92% от жените си доставят сами удоволствие. Около 50% от тях го правят повече от веднъж седмично.

 

Мастурбацията не е грях

Какво мислят жените за секса сутрин? 


 

Коментари към "3 неща, които може би не знаете за мастурбацията при жените":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg