3 неща, които трябва да запомните, ако се чудите колко да разкриете на първа среща

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Ти и той

Всички си носим своя багаж. Всички имаме скелети в гардероба. И когато срещнем нов човек, идва трудният момент – колко точно трябва да разкрием за себе си на първата среща?

Дали трябва да споделим онези неща, които са ни белязали емоционално, или трябва да избягваме всякакви подобни теми? Няма как да не се запитаме колко да кажем, какво точно да кажем. Няма точна формула. Хората са различни и ако с един ще сработи откровеността на първата среща, с друг няма да се получи. Но има неща, които със сигурност трябва да си припомните, когато се колебаете колко от миналото си да разкриете.

Откровеността е най-добрата политика

Чували сте това и преди, но то не значи, че трябва да започнете разговора с „Здрасти, казвам се еди как си и съм правила аборт.“

Да бъдете откровени означава, че когато разговорът потръгне и ненадейно потънете в по-дълбоки теми, без значение дали е първата среща или вторият ви месец заедно, ще говорите открито. Никога не знаете със сигурност в какво може да се превърне това между вас. Може да съжалявате, че не сте казали истината за себе си, ако темата е била подхваната.

Всички си имаме багаж

Отмина времето, в което нямахме опит и тепърва „прохождахме“ в света. А с опитът идва и емоционалният багаж. Той също има такъв, бъдете сигурни в това. Нещо повече, неговият може да е по-тежък. И мъжете си имат своите проблеми, които се страхуват да поставят на масата. Затова не се самонаказвайте, предполагайки че носите повече драма от него самия. По-скоро си мислете, че и двамата имате какво да разкривате един пред друг. Всеки си има своите проблеми. И всъщност той може да крие повече скелети в гардероба си от вас.

Не съдете

Нали внимавате какво ще разкриете, защото не искате той да ви съди за миналото? Или пък за настоящето ви положение? Затова и когато той сподели нещо свое, независимо дали е в отговор на вашите откровения или е направил първата крачка, опитайте да го разберете, бъдете състрадателни. Защото в действителност всички се опитваме да преминем през живота си и да се справим със собствените си проблеми по най-добрия начин, който знаем.

Да бъдете съдени или вие да осъдите само усложнява нещата и наранява партньора ви, както и вас самите. Когато сте откровени с другите, поне в 9 от 10 случая и те ви отговорят с откровеност. Бъдете търпеливи и мили.

 

 

Вижте още:

4 неща, от които мъжът се нуждае в една връзка

4 знака, по които мъжете разбират, че искат да се оженят за вас


 

Коментари към "3 неща, които трябва да запомните, ако се чудите колко да разкриете на първа среща":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg