3 неща, които трябва да спрем да мислим за Близнаците

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Сезонът на Телеца приключи, звездобройци. На негово място започваме да чувстваме френетичната енергия на сезона на Близнаците - и въпреки популярното мнение, това не е нещо лошо.

По някаква причина, Близнаците са склонни да предизвикват раздразнение и съответно бъзици върху себе си. Членовете на този много  иронизиран и понякога оскърбен знак, често са описвани като клюкари, манипулатори и други не толкова допълващи ги и реални имена.

Разбира се, ако сте хвърлили повече от един бегъл поглед на Близнака, ще видите, че има много повече, отколкото изглежда на пръв поглед. Тези майстори на комуникация създават страхотни приятелства и тяхната непрестанна енергия може да бъде откровено вдъхновяваща.

В чест на сезона на "Близнаците", ние развенчаваме три от най-суровите критики срещу тях. (Жокер:  Близнаците са всичко друго, но не и "зли".)

 

1.Те са любопитни.

Както споменахме по-рано, на Близнаците им харесва да хвърлят мръсотия върху хората. Това е така, защото за разлика от водните знаци, които най-много се интересуват от емоциите, този въздушен знак се занимава с информация, чиста и проста информация. Вашият приятел Близнак вероятно обича да играе с вас на гоненица, дори и да са минали само няколко дни, откакто сте го виждали и  определено има милион въпроси за това с кого се срещате – така  те запомнят нещата и следят какво се случва с теб. Не е странно и невъзпитано,  да се чувствате разпитвани, докато говорите с Близнаци, но те го правят от истински интерес. Сериозно, Близнака ще ви уведоми, ако сте му скучни.

2.Те са изцяло с две лица

Близнаците са привърженици, фенове. Те искат да са част от тълпата и да имат комуникативни умения, за това (как иначе биха могли да опознаят всички с техните тайни?). Ако познавате приятеля си Близнак само в един контекст, може да се окаже шокиращо да го видите в различна обстановка.Може би човекът, за когото смятате, че е странен и пасивен,  внезапно става майсторски клюкар и командващ лидер. Въпреки че Близнаците са вероятно най-гъвкавият знак в Зодиака, това не ги прави манипулативни. Те могат да променят мнението и поведението си в зависимост от това кой е наоколо и какво е настроението - но дублирането им е по-скоро симптом на скука, отколкото на лоша воля и злонамереност.

3.Те  просто ... прекаляват понякога

Не можем да не признаем факта, че Близнаците имат много енергия (в края на краищата те са въздушен знак). Независимо дали мислят за някоя умна забележка, за някаква загадъчна идея или по друг дълбокомислен въпрос, при тях винаги се случва нещо. Това поведение, разбираемо, е изумително и непонятно за някои хора, но може да бъде и вдъхновяващо. За хората, родени под знака на близнаците е известно, че имат освежаващо и ободряващо влияние над своите приятели. Непрестанната им необходимост от разговор може да предизвика обогатяваща дискусия или да доведе до ценна реализация. Вярвате или не, Близнаците могат да ви залеят с нестандартни съвети, ако ги заинтригувате . Така че защо не се оставиш да те помете енергията на приятеля ти  Близнак следващият път?


 

Коментари към "3 неща, които трябва да спрем да мислим за Близнаците":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg