3 отблъскващи прояви на вкус, с които жените ни отвращават

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Забравете всички неща, които сте чели в списанията относно мъжките ни мераци и претенции. Истината е, че ние съвсем не отдаваме такова значение на някакви си там две три косъмчета. Наясно сме, че няма перфектни хора, не очакваме същото и вас. Но повече ни притесняват някои странни модни приумици и прояви на вкус, които, честно, не само не разбираме, но и истински не харесваме.

Прекалено дълъг педикюр

 

Някой беше казал, че жените си лакират ноктите на краката, за да красят мъжките рамене и ние с два крака заставаме зад това твърдение. Харесваме не само бедрата ви, дами, обожаваме и тънките ви глезени и красиви ходила. Но, да ни прощавате, няма нищо по-отблъскващо от дълъг орлов педикюр или там както и да го наричате вие! Признаваме си, че не винаги разбираме модите и тенденциите, но стърчащите нокти на краката не само ни отблъскват, а и истински плашат. Това някакъв нов метод за самозащита ли е, по дяволите?

Дебели вежди или никакви вежди

 

Пак до модата опряхме, ама какво да се прави! Не сме съвсем сигурни какво точно й харесвате на тая Кара Делевее...ве...вблябпжижж, но на нас доста ни напомня Капитан Петко войвода. Не, че двете запетайки, нарисувани с молив над очите ви са секси, но и другата крайност ни идва в повече. Ей, това никога няма да проумеем – женската мода не познава ли златната среда?


Вчерашен грим

 

Винаги сме смятали, че филмите са основният виновник за някои от най-отблъскващите прояви на вкус при жените. Момичета, не приемайте всичко, което „Сексът и градът“ ви показва за чиста монета! Това че главната героиня си ляга гримирана и се събужда още по-перфектно гримирана, съвсем не означава, че и при вас ще се получи. Както знаете, сутрин ние сме доста игриво настроени, но гледката на гуреливият клоун, който ни се усмихва от другата половина на леглото, може за секунди да убие всяка ерекция. 


 

Коментари към "3 отблъскващи прояви на вкус, с които жените ни отвращават ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg