3 решения как да бъдем по-щастливи родители през 2017

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Майчинство

Да бъдеш родител е една от най-тежките задачи , а може би това не трябва да е така. Ако един от водещите ви приоритети през 2017 г. е да бъдете по-щастлива майка,  тук ви представяме решенията, които могат да ви помогнат да направите точно това.

Женевиев Шоу Браун, лайфстайл редактор за „ABC News” и автор на новата книга" Най-щастливата майка, която познавате: Защо Поставянето на децата на Първо място е последното нещо, което трябва да правите, ", където споделя нейните топ три съвета за по-щастливо родителство през 2017 г. в" Добро утро Америка".

"Ако майките постоянно поставят децата си на първо място и пренебрегват себе си в резултат на това, те не могат да бъдат щастливи родители", казва тя. "А щастливи родители означава щастливи деца, което за повечето от нас е крайната цел."

Решение 1: Отнасяйте се с вашия съпруг/съпруга, както се отнасяте към вашия барман.

Браун  забелязва, че е по-учтива към хората в близкото кафене, отколкото със собствения си съпруг в някои дни. Едно проучване от Университета на Джорджия открива, че да се чувстваш оценен пряко влияе на брака, така че нещо толкова просто като да забележите цялата работа, която съпругът ви върши и да казвате "благодаря" може да има огромно въздействие и да повиши щастието в дома за цялото семейство , казва тя.

Решение 2: Осигурете си сън на всяка цена.

"Това е любимата ми точка и тя буквално ще промени живота ви за една нощ", казва Браун и добавя, че е била фокусирана върху съня на децата си ", като дори е стигнала дотам, че е направила спалнята им да прилича на спа център, а в собствената си стая е сложила телевизора, IPAD-а и телефона. Браун заяви, че след като веднъж е установила правило за собствения си сън и премахнала забранените устройства от спалнята,  настроението й, производителността й и щастието рязко се подобрили.

Решение 3: Отървете се от срещите за игра на децата.

"Ако социалния календар на вашето дете е по-запълнен от вашия, това е проблем," казва Браун. И споделя, че когато ограничила социалния календар на децата си, отделяйки повече време за себе си и контакти с най-близките си приятели, получила по-голямо удовлетворение, което се отразило положително и на отношението към децата й.

Е, значи винаги трябва да бъдем малко егоисти, защото когато ние сме добре и хората около нас са по-щастливи.


 

Коментари към "3 решения как да бъдем по-щастливи родители през 2017":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg