3-те най-опасни проблема, които връзката ви задължително ще срещне

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Любовният път е трънлив, спор няма! Ако си мислите, че всичко ще е песен, грешите. Взаимоотношенията изискват усилия и грижи, защото често чувствата губят в битката с ежедневните препятствия. Вярно е, че всяка връзка е уникална сама по себе си, но има проблеми, които задължително ще срещнете. Ще разгледаме 3-те най-опасни.

 

Несигурността

Не е нужно партньорът ви да е дал повод, който да предизвика несигурността ви. Тя се появява почти постоянно, но най-често, когато той ходи някъде или прави нещо без вас. Тази несигурност е адски коварен проблем, защото яде отвътре, насъбира негативни емоции, вкарва ни в големи филми, които буквално съсипват реалността. За да избегнете този проблем, е нужда конкретна нагласа. Връзката се състои от „аз“, „ти“ и „нас“. Това е нещото, което много добре трябва да разберете. Общите занимания и интереси са едно, а личните – друго. И те са задължителни елементи в отношенията. Ако ги няма, вие просто сте обречени на раздяла.

 

Парите

Сами по себе си те не са толкова страшни. Страшен е фактът, че са най-често използваният аргумент в споровете. Кой повече дава, кой повече харчи, кой бил използвач, кой бил егоист, кой само се трепел, пък другия нищо не прави... Много често парите са и оправдание за ситуацията – ако си имахме пари, нямаше да се караме така. Това, което и двамата трябва да разберете, е че парите никога няма да бъдат символ за вашите романтични постижения. Когато се карате за тях, всъщност проблемът е някъде другаде. Може би някой не се чувства достатъчно оценен или пък представите ви се разминават. Започнете ли да се карате за финанси, си спомнете, че това е само симптом!

 

Промените

Всеки от нас търси стабилност в живота. И често ни е страх да направим нещо по-различно и смело. Любовта е сфера, която не прави изключение. Страх да заживеете заедно, страх да сключите брак, страх да си направите дете... Вярно е, че това са важни решения, но разберете едно – нищо в този живот не е сигурно! Всичко се променя за секунда. Или, както има една много точна приказка: „Животът не може да ти даде нищо, което не може да ти отнеме.“ Затова не се страхувайте от промените. Дори нещата да не се случат така, както сте ги очаквали, търсете позитивното в цялата работа. Търсете кой урок е трябвало да научите! И продължете напред, само че една идея по-мъдри.

 

Вижте още:

7 признака, че раздялата ви е неизбежна

С подходящия мъж ли си?
 


 

Коментари към "3-те най-опасни проблема, които връзката ви задължително ще срещне":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg