3 супер бързи трика за перфектен маникюр

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Използвайте вазелин, за да направите маникюра си като професионалисти! Много е лесно. Няма нужда да ходите при маникюрист, за да изглежда лака ви просто перфектно. Предлагаме ви 3 идеи как да се възползвате от чудесата на вазелина, за да изглежда лака ви съвършено.


Без нацапани кожички


Трябва ви най-обикновен вазелин. Гребнете малко с клечка за уши и натрийте внимателно кожичките на ноктите, преди да нанесете лака. Лакирайте се както обикновено. Нанесете топ лак и оставете ноктите да изсъхнат. След това отново с помощта на клечка за уши изчистете всякакви неволни драсвания извън очертанията на ноктите. Вазелинът прави лака много лесен за махане от кожичките, като в същото време омекотява кожичките.


Блясък на лака


Ако след ден-два лакът ви изглежда без блясък и мътен, вместо да го сваляте толкова бързо, пробвайте да намажете ноктите с малко вазелин – това ще възстанови блясък на лака.


Без сухи остатъци


Сещате ли се как по четчицата полепват засъхнали люспици от гърлото на бутилчицата с лак, когато докоснете четката, за да намалите количеството по нея? Много неприятно. Именно тези частици често полепват в слоя, който нанасяте. Дръпнете ли ги с четката, разваляте гладкостта на слоя, оставите ли ги, стоят като "пъпка". Може да предотвратите подобни наслагвания по гърлото на бутилката, като я намажете с малко вазелин. Така и капачката няма да залепва, невъзможна за развиване.
 

Вижте още:

Съвети за здрави нокти, които наистина работят

Три ефективни маски за здрави нокти


 

Коментари към "3 супер бързи трика за перфектен маникюр":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg