4 знака, по които мъжете разбират, че искат да се оженят за вас

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Дори и да не сте от мечтателките, които от малки планират идеалната си сватба с идеалния си мъж, сигурно в някакъв момент, когато сте озовали в първата си по-сериозна връзка, сте се запитали как ще разберете, че това е човекът, с когото искате да прекарате живота си. И много често отговорът, който повечето от нас си дават, е „просто знаеш“. Прагматичните господа обаче не разчитат на усещането и търсят причините, които ще ги накарат да се оженят точно за тази жена. Ето 4 от тях!

Тя не се нуждае от тях

Връзката е партньорство. А това жената да не зависи изцяло от мъжа си е много важно и най-вече – здравословно за една връзка. Въпреки че най-често сме чували, че мъжете се страхуват от независимите жени, това не е така. Когато жената си има свой собствен живот, кариера и приятели, това не е нещо, от което мъжете се страхуват, напротив, това е нещо, което те искат за жената до себе си. Защото тази жена е самостоятелна, независима личност, която ги е избрала от всички останали мъже. Тя няма нужда от мъжа до себе си заради друго, освен любов. Няма по-хубава връзка от тази, в която и двамата вършат нещо, просто за да направят другия по-щастлив.

Тя няма тайни приятелства с мъже

На момчетата им е гадно, когато се оказва, че 6 месеца са излизали с момичето, което изненадващо започва да говори за невероятния си приятел. Мъж! Това за тях е като червена предупредителна светлина. Много дами смятат, че е ок да имат приятели мъже, но обратното не важи за половинката им – тоест, за гаджето им не е добре да си има приятелки. Никой мъж няма да одобри този двоен стандарт.

Жената, която ще избере за единствената(доколкото това може да е така), прави точно обратното. Тя го е запознала с всичките си мъже приятели или най-малкото напълно откровено е споделила, че има в живота си мъж, на чието приятелство държи. И няма никакъв проблем да сподели с половинката си, че тази вечер отива на среща с този приятел. Действайки прямо, тя е поставила ясни граници – „той наистина е само приятел, но аз държа на приятелството му и няма да се откажа от него.“ Половинката ви ще оцени прямотата ви.

Вие двамата можете да общувате

Въпреки че сме свикнали едва ли не да смятаме, че мъжете мразят разговорите, но повечето(всяко правило си има изключения, нали) ще ви кажат, че няма значение колко гореща е една жена, ако двамата не могат да разговарят, дългосрочната връзка, още повече брак, не е възможна.

Начинът, по който се отнася с вас

Действията говорят много по-силни от каквито и да било думи. Начинът, по който той се отнася с жената до себе си, говори много за желанията му и дали я смята за жената, за която ще се ожени. Изслушва ли я след тежък ден? Често ли проявява инициатива да правя заедно какви ли не неща? Гледа ли я с доволен поглед, мислейки си, че е късметлия? Ако той си отговори с „да“ на тези въпроси, то най-вероятно е готов за брак с точно тази жена.


 

Коментари към "4 знака, по които мъжете разбират, че искат да се оженят за вас":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg