4 качества, които жената търси в мъжа на мечтите си

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Ако си говорим за идеалния мъж, вероятно ще трябва да подготвим огромен списък с качества, които искаме да притежава, нали? Но ако бъдем реалисти, има само четири неща, които отличават мъжа от момчето.

И не, външният вид няма нищо общо. Най-привлекателният мъж притежава тези четири качества.

Увереност

Тази увереност ще я видите в мъжа, който е сигурен в себе си, мъжа, който не се свени да действа, дори и да го грози отхвърляне. Той не е слабохарактерният тип, който се крие зад арогантност. Това е мъжът, който осъзнава слабостите и страховете си, но не позволява те да му попречат да спечели жената, която желае. Увереният мъж е привлекателен. Той е мъж, който си струва чакането. И когато го срещнеш, не се интересуваш дали има плочки на корема, откъде идва и колко е голяма банковата му сметка, защото това, което те привлича неудържимо, е неговата увереност, че може да се справи с всичко, което животът му поднесе.

Оригинално чувство за хумор

Има разлика между мъжа, способен да открие хумора във всичко, и този, който насила се опитва да бъде забавен, защото не му е комфортно.

В някаква или друга форма всички можем да бъдем глуповати, странни и забавни. Някои мъже обаче предпочитат да поддържат имиджа на мачото, който е студен и стоик. Но мъжът, който може да разсмее една жена, е намерил прекия път до сърцето ѝ. Оригиналното чувство за хумор ще го направи някой, в чиято компания жената се чувства добре. А именно това ще я накара да усети мъжа като топъл, носещ удобство, някого, когото може да запознае със семейството си.

Състрадание

Чудили ли сте се защо жените въздишат по мъже с кученца, мъже, които се разбират чудесно с деца? Защото за да се отнася добре(при това искрено) един мъж към невинните създания, това е знак за съчувствие и състрадание. А ако притежава това качество, то жената го възприема като търпелив, любящ, грижовен и алтруистичен. Това е, което тя вижда, когато въздъхне при вида на мъж, който се радва на малко дете или дори животинка. И иска да знае, че когато е наранена, самотна или се чувства изгубена, може да отиде при този мъж. Не, няма да иска да „поправи“ болките ѝ. Понякога просто ще иска да я изслуша и да бъде там, до нея. А един състрадателен мъж ще бъде.

Цели

Има ли цели в живота? Какво го вдъхновява? Важни въпроси. Защото, за съжаление, има мъже(както и жени, разбира се), които просто си живуркат, нищо не търсят, нищо не ги докосва и мотивира, важното е да имат "пара" за бира и цигари, за "гъзарска" кола и за почерпки в заведенията – но няма значение как са изкарани, в какъв човек са се превърнали самите те. Те и във връзките си нищо не целят, не предлагат бъдеще, защото не мислят за такова.

А ние, жените, искаме мъжът до нас да ни носи усещане за сигурност. Мъжът, който си поставя цели, не би захвърлил нещата, които оценява в живота си, защото е работил и знае, че трябва да работи здраво, за да ги постигне. Мъжът с цели няма да има проблем да бъде ясен и открит за намеренията си в една връзка. Мъжът с цели знае как да получи каквото иска и да даде каквото трябва, решителен е и мотивиран да има – нейното сърце, дом, семейство. 

 

Вижте още:

5 въпроса, които трябва да си зададете, преди да започнете нова връзка

4 неща, от които мъжът се нуждае в една връзка


 

Коментари към "4 качества, които жената търси в мъжа на мечтите си":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg