4 книги, които ще ви вдъхновят за еротично изживяване на Свети Валентин

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Ако празнувате Свети Валентин, вероятно в плановете ви влизат подаръци, романтична вечеря и …продължение?

Да, точно така. Може и да е просто още един ден, в който да изразим любовта – нямаме нищо против. Ние обаче сме запалени читатели и атмосферата, която предстоящият празник неминуемо създава, ни накара да обърнем поглед към горещите заглавия от еротичната романтика. Добре написаната книга може да те накара да тръпнеш в очакване за това, което ще ти се случи наистина, затова избрахме 4 заглавия, които ще ви подготвят за горещо изживяване на Свети Валентин.

Твърде далеч – Аби Глайнс

 


До момента са излезли „Пропадане“ и „Никога“, но точно преди празника от издателство Егмонт ще зарадват почитателите на жанра и с третата книга „Винаги“.

Последното нещо, което Блеър Уин иска, е да се премести да живее с новото семейство на баща си в Розмари Бийч, Флорида. Но няма избор. Майка й е починала след продължителна болест, оставяйки след себе си куп дългове и никаква възможност за Блеър да запази малката им ферма в Алабама.

Пристигайки в богатия курортен град с джип и пистолет под седалката си, Блеър знае, че никога няма да се впише там. Още по-разочарована е да открие, че баща й е заминал за Париж, оставяйки я с новия й доведен брат, Ръш Финли. Циничен, надменен и безпардонен, син на прочуто рок величие, той е толкова разглезен, колкото и чаровен, и веднага влиза под кожата на Блеър.

Но докато лятото минава, Блеър започва да гледа на Ръш в нова светлина и си дава сметка, че привличането помежду им стига твърде далеч...

Този мъж – Джоди Елън Малпас

 


Гореща, гореща е „Този мъж“. Втората част от трилогията се казва „Под този мъж“ и се оказа абсолютният бестселър само седмица след издаването ѝ на българския пазар.

Младата интериорна дизайнерка Ава О‘Ший отива на среща за интервю в Имението с неговия собственик – Джеси Уорд. Тя очаква да срещне костюмиран, успял мъж с наднормено тегло и нищо в това, което вижда при пристигането си, не я навежда на други мисли.

Действителността обаче е много по-различна от представите й. Този мъж е невероятно красив, чаровен и самоуверен. Също така е и самовлюбен плейбой, който няма никакви задръжки. Ава отчаяно опитва да се убеди, че не е привлечена от него, но не може да контролира въздействието, който той има над нея. Всеки неин инстинкт й казва да бяга, но Джеси няма желание да я пусне. Той я иска и е решен да я има. Тя знае, че сърцето й ще бъде разбито, но как би могла да избяга, когато той не й позволява?


Красив негодник – Кристина Лорен

 


Отново съблазнителна поредица, от която обаче спокойно може да четете отделни книги, тъй като героите са различни. Поредицата включва заглавията „Красив негодник”, „Красив непознат”, „Красив играч” и „Красива тайна”, както и колекцията от 4 новели „Красиво начало”.


Амбициозна асистентка. Шеф перфекционист. Опасно привличане и едно просто правило: без връзки на работното място! Въпреки че, както изглежда, има бюро, на което не може да се устои.

Умна, амбициозна и старателна в работата си, Клоуи Милс има само един проблем - шефа й Бенет Райън. Той е взискателен, прям, невнимателен и изключително неустоим. Красив негодник. Бенет се е завърнал в Чикаго от Франция, за да поеме семейния бизнес. Той не е и очаквал, че асистентката ще се окаже прелестното, невинно, провокативно и напълно вбесяващо създание, което трябва да вижда всеки ден. Въпреки слуховете той никога не си е падал по свалките в офиса. Но Клоуи е толкова изкусителна, че Бенет е на път да наруши правилата.


Слепият херцог – Теса Деър

 


В деня преди Свети Валентин, романтичната линия на издателство Егмонт ще предложи и още едно заглавие, което ще потопи читателите в романтична атмосфера, този път обаче пренасяйки ги в отминали времена – историческата романтика „Слепият херцог“.


Като дъщеря на прочут автор Изолда Офелия Гуднайт е израснала с приказки за храбри рицари и благородни девойки. Тя никога не се е съмнявала, че в бъдещето й ще има романтика. Книгите обещават безбройни възможности.

Но докато расте, Изи зачерква тези истории – една по една. Грозното патенце превръща ли се в лебед? Отвлича ли я красив разбойник? Спасява ли я красив принц от слугуването? Не, не и не. Сега Изи се отказва от романтиката. По-скоро ще си уреди покрив над главата. Че какви приказки за сбъдване за една обедняла двадесет и шест годишна жена, която никога не е била дори целувана?

 


 

Коментари към "4 книги, които ще ви вдъхновят за еротично изживяване на Свети Валентин":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg