4 места, където може да тренирате, когато не можете да отидете на фитнес

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Спорт

Да следвате тренировките си може да се окаже доста трудно, особено ако пътувате или пък просто нямате време да ходите на фитнес. Вместо да оставяте това да ви спира, опитайте се да промените тренировките си, по начин, който ще ви позволи да тренирате, дори и извън фитнеса.

Ето няколко идеи, които ще ви помогнат да започнете:

1. Местният парк или площадка

От люлките до пейките, площадките и парковете предлагат всякакъв вид оборудване, който може да използвате за вашите тренировки. Още по-хубавото е, че е лесно достъпно, ако живеете близо до парк. Забавно е, безплатно е, а и този тип тренировка ще ви върне спомени от детството. Преди обаче да използвате каквото и да било оборудване в парка или площадката, уверете се, че не е мокро или хлъзгаво.

2. Пред телевизора

Гледате футболен мач? Наслаждавате се на класически коледен филм? Все още може да тренирате!
Тренировките пред телевизора работят, защото най-вероятно ще сте толкова разсеяни от телевизора, че дори няма и да забележите, че тренирате. В случай, че има място пред телевизора, то вие може да сложите едно йога килимче, тежести и друго оборудване, което искате да ползвате. Ако няма достатъчно място, може да тренирате като използвате само дивана или стената.

3. Гаражът

Ако имате място в гаража си, то много лесно може да го трансформирате в перфектното място за тренировки. Опънете йога килимче, за да създадете безопасна зона и използвайте пространството за да се разтягате и правите упражнения с тежести. В случай, че гаражът ви е твърде разхвърлян – отделете време и го почистете преди да започнете, за да се уверите, че всичко е обезопасено. Това не само ще ви даде шанс да тренирате, но ще ви помогне и да организирате нещата в гаража си.

4. Летището

Пътувате ли често със самолет? Прекарайте иначе непродуктивното време на летището в тренировки!
Има много упражнения, които може да правите на летището, за да убивате време, а в същото време да поддържате форма. Едно от тях е да изкачвате стълби и да използвате куфара си като тежест. Уверете се обаче, че предварително знаете колко тежи куфара ви и не вдигайте повече отколкото можете. Също така се уверете, че около вас е безопасно, защото летищата могат да станат доста препълнени.
 


 

Коментари към "4 места, където може да тренирате, когато не можете да отидете на фитнес":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg