4 неща, които научавате като срещнете сродната си душа

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

След няколко връзки, които по определени причини не са се получили си мислите, че знаете всичко, че сте изживели всичко възможно и няма как да бъдете изненадани. Е, нещата не стоят точно така особено когато осъзнаете, че най-после сте срещнали сродната си душа.

Ще бъдете изненадани и още как! Ще видите, че преобръщате цялата си представа за връзките и не сте предполагали, че и вие самите можете да се държите по-различно във връзка. Но така е, истинската любов наистина ни променя. Ето още какво ще научите, когато намерите човека, с когото ще прекарате живота си:


1. Най-после разбирате колко прекрасно е да си сериозно обвързан

Досега може би сте бягали от сериозните връзки като дявол от тамян, но изведнъж разбирате защо на човек му трябва друго същество, с което да живее до края на живота и колко трудно се намира такова. Но спокойно всичко е възможно! Ще се случи и на вас и тогава нищо друго няма да има значение.


2. Осъзнавате колко луди сте, но това не ви притеснява

В предишните си връзки може би сте се опитвали да прикривате някоя част от себе си, защото се се страхували, че партньорът ви няма да я хареса. Вече нямате подобни притеснения и можете да бъдете такива, каквито сте и това се отнася и за двамата. Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш с човек, който не желае да те променя, а те приема с всички, лоши, добри и луди страни.


3. Осъзнавате, че няма „правилна рецепта“ за дългосрочна връзка

Вече ви е ясно, че един 60-годишен брак например не се гради въз основата само на факта, че двама човека са подходящи един за друг. Трябват компромиси, разбитане, добра комуникация. Няма никаква, тайна или магия и всяка двойка е способна да намери най-правилната формула, за да направи, така че нещата да работят.


4. Научавате се да контролирате емоциите си

Може би сте позволявали на емоциите да ви контролират? Винаги сте действали импулсивно под тяхно влияние и понякога сте съжалявали. Е, вече не е така. Вече действате по-разумно, обмисляте нещата преди да ги кажете, не се поддавате на мометните си емоции. И това не е само в личните взаимоотношения, но и в комуникацията си с всички хора като цяло.


 

Коментари към "4 неща, които научавате като срещнете сродната си душа":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg