4 неща, които правят жените сексуално непривлекателни

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Всяка от нас иска да е секси. Това е важно не само заради факта, че се радваме на мъжки интерес, но и защото ни вдъхва самочувствие. А без него не бихме били успешни в нито една сфера в живота. Пък и дори да сме обвързани, отново сексапилът е основен фактор в поддържането на интереса на нашата половинка. До тук добре, само че често правим една огромна грешка. А именно - базираме сексапила само върху нашето си становище! И не винаги сме прави. Затова решихме да ви кажем, кои женски черти най-много отблъскват мъжете в сексуален аспект.

 

Неприязън

Коя е по-привлекателна – жената, която с удоволствие пие с него сутрешното си кафе и му се усмихва или тази, която още със ставането е намерила 1001 причина да му се разсърди? И за десерт малко критики към личността и живота му като цяло.

 

Кофти външен вид

Няма такова нещо като грозна жена! Има неподдържа и неуважаваща себе си жена. Независимо дали сте по-пухкави, по-нисички, с по-широк таз – няма значение. За всеки влак си имат пътници, но ако изглеждате все едно са ви дъвкали глутница кучета, не се учудвайте, че мъжете не ви харесват.

 

Леко поведение

Защо жените така и не разбраха, че когато се държат като евтини и леки, няма как да спечелят нито уважение, нито свестен мъж? Това, че гърдите ви се виждат от далече е причина господата да се взират в тях. Но какво от това? Какво печелите, освен леко презрение и желание да се възползват от вас?

 

Лоша хигиена

Няма какво да се коментира тук. Недобрата хигиена отблъсква и двата пола. Особено неприятно е, ако решите да компенсирате душа с парфюм. Съчетанието е просто отвратително.

 

Вижте още:

Какви жени харесват мъжете?

Как да го накараш да се влюби в теб?
 


 

Коментари към "4 неща, които правят жените сексуално непривлекателни":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg