4 от най-ефективните начини за възстановяване на суха спирала

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

След известна употреба спиралите, този верен помощник за красотата на всяка жена, пресъхват. Това не означава, че са с изтекъл срок, но за съжаление са трудни, дори невъзможни за ползване. А понякога се случва да се окаже, че и чисто новата #спирала е доста гъста.


Разбира се, има лесни трикове да поправите това недоразумение. Ето 4 от най-ефективните.


1. Най-простият начин да възстановите изсъхналата спирала е да я подгреете в чаша с топла вода. Но пък този метод изисква да я затопляте преди всяко ползване.


2. Вторият начин е добре познат на много жени. Добавете в тубичката на спирала няколко капки тоалетно мляко или продуктът, с който почиствате грима си.


3. Особено ефективен е методът с капките за очи. Капнете няколко капки в спиралата. Не бързайте обаче да добавяте още, ако видите че не се получава на момента, може да я разредите прекалено много. Изчакайте една нощ да подействат капките и тогава вижте какво е станало.


4. Добавете в спиралата тоник без алкохол. Той възвръща добрата и лека консистенция и нанасянето става по-лесно. Със същия метод може да възстановите и изсъхнала очна линия.
 


 

Коментари към "4 от най-ефективните начини за възстановяване на суха спирала":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg