4 от най-лошите предположения, които хората правят за зодия Рак

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Летният сезон и сезонът на рака започнаха на 21 юни. Ракът е първият воден знак, който слънцето посещава в Зодиакалната година, която започна още през март, когато слънцето се мести в Овен. Повечето хора, родени под знака на Рака, ясно и гордо показват своите водолюбиви тенденции, от емоционалната интелигентност до гъвкавостта. Но Раците , също трябва да се справят и с доста негативни стереотипи, свързани с водните знаци.

Подобно на Рибите и този воден знак, Рака, често се свързва с пристрастяване и свръхчувствителност. За съжаление, мнозина приемат, че Раците са толкова обсебени от емоциите си, че е трудно да се опознаят. Разбира се, това са широко погрешни схващания - очевидно е нереалистично да се смята, че всеки рак прекарва 100% от времето си в собствените си чувства.

В чест на сезона на Рака, ето четири от най-лошите предположения за Раците.

Те са предимно отшелници и социопати.

Не се заблуждавайте: Раците са абсолютни домошари. Но това не означава, че те са непрекъснато спокойни или са залепени за дивана.

Техният знак е свързан със семейните въпроси и домашния живот и това се вижда в гордостта, с която те приемат домакинството - в действителност, те биха искали да ви поканят някой път на гости. Те не са точно социални личности (или майсторски домакини), но Раците обичат да приемат хора в домовете си. Разбира се, те вероятно ще ви накарат да си изработите тази покана.

Те играят с вас на топло и студено.

След като споделят дори най-малкото парченце от чувствата си, раците могат да се затворят в себе си,( така да се каже) и дори биха могли да отрежат онзи, с когото са споделили емоциите си.

На Раците им е трудно да се отворят към хората, до степен, в която те най-вероятно ще преосмислят решението си да споделят нещо по средата на изречението. Ако не сте наясно със страха на Раците от споделяне,повярвайте на това: Те не се опитват да бъдат емоционално манипулативни. Просто им е трудно да се измъкнат от тежките си черупки.

Невъзможно е да се справите с техните настроения.

Ракът може да има повече чувства за 10 минути, отколкото други знаци за цял ден. Понякога те ще ви насочат към онова, което причинява вътрешния им смут, но по-голямата част от времето те ще го пазят за себе си. Не позволявайте на това да ви попречи да ги предразположите.

Ако този воден знак беше материализиран буквално с вода, той би бил река.Чувствата на рака винаги се движат и се променят – като чувствителен знак те са, те са склонни да обработват информацията на чисто емоционално ниво на първо място. Настроенията им обикновено се появяват, когато имат новини или трябва да се справят с промяната, така че просто им дайте малко време и те ще се успокоят.

Те са лепки.

Те искат да са навсякъде с вас. Искат мнението ви за всичко. Те са решили, че вие сте тяхната компания за всички събития. Ето така Раците показват, че се интересуват. Както е с повечето водни знаци, след като Рака вие допуснал до себе си, то е за добро. Благодарение на своя владетел, емоционалната луна, раците имат дълбоки, майчини инстинкти. Това ги прави много грижовни (те са идеални родители), но ако не сте свикнали с подобно отношение, цялото това внимание може да бъде задушаващо. За щастие, повечето Раци са също толкова отворени за слушане, колкото и за споделяне. Кажете им, че се чувствате претоварени и че, и двамата трябва да излизате, и с други хора.


 

Коментари към "4 от най-лошите предположения, които хората правят за зодия Рак":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg