4 признака, че вашият партньор никога няма да изневери

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

30-60% от женените хора са склонни на изневяра в определен момент от връзката им.  Затова може да бъде трудно да се довериш на някого в тези дни, особено след като сте били предадени в миналото. Има няколко личностни черти, които предполагат, че вашият партньор няма да търси обич другаде. Ако партньорът ви показва тези черти, шансовете са, че сте намерили правилния човек.

 

1. Те са честни до мозъка на костите

Ако вашият партньор е честен за всичко останало в живота си, това е знак, че е достоверен. Ако вашият партньор ви казва, че в магазина за хранителни стоки се е сблъскал с бившия си в, ви позволява да знаете, че може да спира за вечеря с приятели, но  ще донесе храна и на вас, вкъщи. Това е така, защото  цени честността и иска да ви държи в течение. Един човек, който е честен и прозрачен не крие  дори малките неща - защото цени доверието във вашата връзка. Ако вашата  половинка ви показва колко е важно доверието за  тях, те вероятно не са от типа, който ще мами.

2. Те са безкористни

Истински милия, честен и безкористен човек се грижи за хората около него. Безкористният човек поставя чувствата на членовете на семейството си, приятелите и любимите хора над собствените си. Ако вашият партньор е наистина безкористен и вижда хората, които обича да страдат , той също ще страда. Безкористният партньор няма да изневерява, защото го е грижа толкова много за чувствата ти, че никога няма да иска да те нарани. Ако сърцето ви казва, че партньорът ви просто не е типа измамен, най-вероятно сте права.

3. Те ще прекъснат връзките си с всички бивши любови

 

Ако живеете в малък град,  може да бъде трудно да се избегнат срещи с бившия от време на време. Но когато започнете нова връзка, уважителното, което трябва да направите, е да скъсате връзките с бившите и да потушите пламъка. Не говорим за човек, който партньора ви е срещал в четвърти клас. Говорим за сериозни отношения в миналото. Няма нищо лошо в това да сте сърдечни, когато се сблъскате с някой от миналото си, но ако поддържате изпращане на текстови съобщения или нещо друго с бившия партньор може да бъде опасно за новата ви връзка. Ако партньорът ви ви уважава достатъчно, че да отреже всички връзки с бившите си изгори, това е знак, че ще остане верен.

4.Те поддържат едновременно приятелство и връзка с вас

 

Много връзки се разпадат, защото едната или двете свързани лица, не инвестират време в поддържането на приятелство, както и на романтика.  Физическото привличане е чудесно, но нарастващото приятелство може трайно да укрепи вашата връзка. Ако партньорът ви прави редовно усилия да ви накара да се смеете, планира забавни екскурзии за двамата или дори прави пуканки за обкновена филмова вечер на дивана, това е знак, че той цени приятелството ви, в допълнение към вашата романтична връзка.


 

Коментари към "4 признака, че вашият партньор никога няма да изневери":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg