4 Признака, че имате истинска духовна връзка с вашия партньор

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

 

„Сродната душа не се намира, сродната душа се разпознава. „ Вироника Тугалева

Сродните души се намират по-често, отколкото си мислите. Да намерите човек, с когото сте свързани, на духовно ниво е невероятно нещо. Срещите могат да бъдат смесица от невероятни взаимоотношения и подчинени такива. И тогава, разбира се, ако имате късмет, можете да намерите Единствения. Перфектния човек за вас, с  когото се чувствате, сякаш той запълва празно пространство вътре във вас, за което не сте знаели, че съществува.

Но откъде да знаете, дали сте срещнали единствения? Много взаимоотношения са положителни и те определено могат да бъдат усетени като духовна връзка.

Може да се чувствате позитивни и щастливи, когато сте около този човек - но душевната връзка е по-дълбока. Когато срещнеш някого, с когото имаш душевна връзка, знаците ще бъдат там от самото начало. Откъде да знаеш дали имаш душевна връзка с партньора си?

4 знака, че имате истинска духовна връзка с вашия партньор:

1. Имате физическа близост

 

Разбира се, всеки се радва да бъде физически свързан и интимен със своя партньор. Но когато имате връзка със сродна душа, вие винаги искате да сте свързан с нея - независимо дали това означава да държите ръцете си или да докоснете гърба му, или дори да правите секс.

Да бъдеш физически интимен с партньора си е начин да укрепиш връзката си и винаги се чувстваш невероятно, след като най-накрая можеш да бъдеш на една ръка разстояние от този човек. Тогава вие просто не можете да държите ръцете си далеч една от друга, а романтичната искра никога не избледнява или намалява.

2.Знаете, че този път е за дълго

Ако някога ви се е случвало да прекратите връзка и да избягате след няколко месеца срещи, най-вероятно ще разберете разликата веднага, когато срещнете половинката си. Всички тези чувства на страх, когато става въпрос за ангажимент ще бъдат отдавна отминали. Вие ще знаете, че сте свързани завинаги.

Вероятно  ще почувствате, че ще бъдете щастливи с един и същи човек до края на живота си и фантазирате живота си заедно месеци и години напред. Когато имаш духовна връзка с партньора си, не можеш да си представиш живота си без него - и това е добре. Вие не бихте предпочели да сте някъде другаде и с някой друг.

3. Вашата връзка се получава незабавно

Почти моментално може да разберете, че имате духовна връзка с друг човек. Когато го срещнете, ще влезнете в контакт само с няколко думи. Вашите мисли, интереси и мнения се подреждат, дори когато не разговаряте дълго за всичко.

Способността ви да общувате е почти неземна. Това е един от най-добрите начини да разберете, че този човек ще бъде във вашия живот завинаги, дори и да не се отнася за романтична връзка. Винаги ще си спомняте точния момент, в който се срещнахте, това, което носехте и с кого  друг бяхте.

4. Вие ставате по-добър човек когато сте с него/нея

 

Дали това означава, че ще сте по-търпеливи, или ще станете по-позитивни, ако сте със сродната си душа,  ще бъдете най-доброто”Аз”. И това не е само еднопосочна улица. Вие ще можете да извадите най-доброто от партньора си. Заедно вие двамата създавате орбита на позитивност и вдъхновявате други хора в живота си, за да бъдете по-щастливи и по-добри за себе си и за другите.

Можете да откриете, че сте по-толерантен, отколкото преди, или да се учите да проявявате повече съчувствие към другите хора, особено, към сродната си душа. Може да имате недостатъци, но ще започнете да се учите как да ги управлявате и те ще имат по-малко влияние върху живота ви.

Да намериш някой, който покрива всички тези точки е красиво нещо. Ако се опитвате да разберете дали сте срещнали половинката си, помислете за тези точки. Целият ви живот ще изглежда по-положителен, когато сте около тях. Дори ще се справяте по-лесно с всичките си трудности, когато сродната ви душа е на ваша страна. Душевната връзка с друг човек може да ви промени към по-добро – особено ако вади човека, който винаги сте искали да бъдете. Може да се почувствате така, сякаш цял живот сте чакали, да се появи този човек - и ако най-накрая го имате, му се наслаждавайте. Те ще бъдат също толкова отдадени към вас, колкото и  вие към тях.


 

Коментари към "4 Признака, че имате истинска духовна връзка с вашия партньор":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg