4 Признака, че се срещате с емоционален психопат

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Ако вашите емоции са се разклатили, откакто сте започнали да се срещате с половинката си, има шанс да сте във връзка с емоционално психо.Такъв тип човек постоянно ви обвинява за всичко, критикува ви и ви унижава, кара ви да поставяте под въпрос собствения си здрав разум.

Целят ви плач и извинения, може да затруднят изясняването на това кой наистина е виновен.

Ето четири знака, че се срещате с емоционално психо:

1. Обвиняват ви за всичко

Ако вашият партньор непрекъснато ви обвинява за всяко хълцане във връзката, това е знак, че той не е достатъчно зрял, за да приеме, че е направил нещо нередно. Дори когато нещо несъмнено е по тяхна вина, те ще направят всичко възможно, за да обърнат ситуацията и да ви манипулират да мислите, че сте виновни.

2. Те ви карат да се чувствате зле със самите себе си

 

Емоционалното психо е професионалист, който подтиска другите хора. Те ще критикуват всичко - от работата ви и хобито ви до вашите действия и визия.Те не се  грижат много дали нараняват вашите чувства. Всъщност те целенасочено казват неща, които да ви разстроят, защото те самите са толкова нещастни отвътре, че проектират своите чувства върху вас.

3. Те контролират контактите ви

 

Общата манипулационна тактика на емоционалното психо е да контролира това с кого говорите и с кого си прекарвате времето. Те се опитват да ограничат комуникацията ви с вашите приятели и членове на семейството, защото те искат да бъдат център на вашия свят. Щом те накарат да вярваш, че не можеш да оцелееш без тях, те имат пълен контрол над теб.

4. Те предизвикват спорове

 

Емоционалното психо предизвиква спорове, за да получи емоционална реакция от вас. Те непрекъснато правят неща, които ви карат да се съмнявате в собствения си здрав разум. Може би имате усещането, че от началото на връзката сте се извинявали и плакали повече, отколкото когато и да е. Това се дължи на постоянната вина, която вашият партньор ви вменява. Тяхната емоционална психоза буквално изцежда живота от вас и вие се чудите как се е случило тава.

След всичко казано е ясно, че такава връзка трябва да се прекрати.


 

Коментари към "4 Признака, че се срещате с емоционален психопат":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg