4 притеснения във връзката, които са напълно нормални

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Всяка връзка преминава през определени нива на комфорт, които намаляват с времето. В самото начало и двамата се опитват да покажат най-доброто от себе си и има моменти на несигурност в процеса на изграждане на доверие.

Има милиони неща, от които се притесняваме в нова връзка и в това няма нищо странно. Всички сме устроени така и тези периоди трябва просто да се преживеят. Дори след много време заедно пак може да не искате да споделяте някои моменти. Ето най-разпространените от тях.

1. Винаги заключват тоалетната

Дори след 10-15 години заедно, пак може да ви се иска да си запазите личното пространство в тоалетната и няма нищо лошо. Не всеки се чувства комфортно да изпълнява определени нужди пред своя партньор. Пространството е хубаво нещо и когато е необходимо най-добре да го дадем.

2. Секс на изгасена лампа

Има и такива хора. Просто това си е техният начин и не винаги означава, че не се чувстват добре в телата си, просто така им харесва. Ако накарате такъв човек да запали лампата най-вероятно нещата няма да приключат добре. Просто се уверете, че правите всичко, за да се чувства партньорът ви комфортно, ако цената е да сте на тъмно, ами ще я платите, стига да държите на връзката.

3. Не ядат определено неща пред своя партньор

Защо? Ами притесняват се да не изглеждат глупаво и да не направят всичко „кочина“. Абсолютно ненужни притеснения ще кажат някои, но си е голям страх са определени хора, най-вече дами. Така, че не им се подигравайте.

4. Не танцуват пред вас и с вас

Да, това е голям проблем на някои мъже и колкото и да не се харесва на половинките им, няма как да го променят. Някои мъже просто не могат да танцуват и имат ужасен страх да не се изложат, така че оставете ги да си бъдат дървета и не ги закачайте. 

Какъв е изводът? Просто се оставете един друг да бъде, какъвто е, все пак малките странности си имат чар и точно те понякога са причината да се обичаме.

 


 

Коментари към "4 притеснения във връзката, които са напълно нормални":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg