4 причини защо жената Козирог е най-добрият партньор

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Това е онази нещата, по която един мъж може винаги да си е падал, но тя е толкова заета със своите хобита и кариера, че дори не поглежда в неговата посока. А той се чуди как да привлече вниманието и още повече пък как да го задържи.


Това може да е и приятелката, на която винаги си завиждала за самоувереността и невероятния ѝ вид. Тя знае точно какво иска от живота и как да го постигне. Тя е страхотна. И тя е вероятно Козирог.


Тези жени изглеждат абсолютни стоици и малко студени отстрани, но под повърхността са любящи и невероятни хора. Но ви трябва време да ги опознаете. Даваме ви 4 причини защо жената Козирог може да бъде най-добрият ви партньор.


В живота


Има си причина защо козата е техният символ. Козирозите искат да се качат възможно най-високо в живота и да бъдат най-добри в това, което правят. Не са особено добри обаче в баланса между работата и забавлението.


Жената Козирог има визия за живота и знае, че здравата работа и амбицията ще я отведат до целта ѝ. След работа, когато всички отиваме да изпием по питие с приятели и колеги, тя остава, за да изпипа всичко. В университета тя е мениджър на груповия ви проект и поправя всичко, което правите. Шефовете я харесват, защото респектира всички с авторитета си.


Изключително отговорна е, а това означава, че никога не се ослушва или помайва, когато се занимава с нещо. Може и да ви подразни професионалната ѝ етика, но ще сте благодарни, че можете да разчитате на нея.


В приятелствата


Жената Козирог в приятелския ви кръг е рамото, на което плачете. Представителите на тази зодия са известни с търпението си и способността си да слушат за проблемите ви с часове. Но именно тази жена ще е тази, която ще ви каже да се вземете в ръце и ще ви изготви детайлна стратегия как да се възстановите.
Хората се нуждаят от жената Козирог в приятелската си компания, защото е отговорна и организирана. Тя прави плановете, събира всички на едно място и им пише след това, за да разбере дали са се прибрали безпроблемно.


Но тази жена няма да има огромен кръг от приятели. Тя няма време за всички и вярва в качеството, вместо в количеството. Тя може и да не е центърът на купона, просто защото е била прекалено заета да организира купона.


В любовта


Жените Козирог са абсолютно независими и често доста взискателни. В любовта представителката на тази зодия трябва да бъде преследвана, а това се харесва на мъжете, които харесват предизвикателства. Но гаджето ѝ не винаги е приоритет за нея, но страстта ѝ и интересите ѝ са точно това, което половинката ѝ намира за секси.
Мъжете я харесват, защото тя няма нужда да се идентифицира с тях и връзката си. Тя си има собствен живот и никога не се лепва за някого. Идеална половинка е, защото е лоялна.


Статусът и имиджът са важни за нея и тя обича да създава образа на “it двойка“. Поставя си дългосрочни цели, затова ако се интересува от мъжа, то значи мисли за нещо дългосрочно.
Но заради лоялността и самосъзнанието им, жената Козирог не е жена, на която се изневерява. Тя дава ценно време, за да се довери на човека, и не е склонна да преодолее предателство.


В леглото


Може да попаднете на твърдението, че ориентираните към кариера Козирози смятат секса за работа. Това обаче не е вярно. Както и в други сфери от живота, и тук представителката на зодията е традиционалист и внимателна, докато се почувства сигурна. Готова е да се разкрие, само ако се е отдала на връзката и се чувства уважавана от партньора. Тя е дама на улицата, но диво животно между завивките. Отдаде ли се веднъж, всичко е позволено в тази игра.


А вероятно вече сте се досетили, че благодарение на нейната увереност, тази жена обича да доминира в леглото. Може и да изглежда командаджийка, но всъщност е склонна да сподели желанията си.


Винаги е готова да задоволи партньора си. А ако обича, винаги ще иска да се развива и подобрява в това, което прави за половинката си.
Няма значение дали жената Козирог е ваша приятелка, колежка или пък гадже – тя винаги ще изисква най-доброто от вас. И макар да изглежда смущаваща на моменти, тя е и вдъхновяваща.
 


 

Коментари към "4 причини защо жената Козирог е най-добрият партньор":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg