4-те типа целувки, които мъжете обожават

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Ех, целувки, сладки целувки. Кой ли не ги обича! Допирът до устните, шията, ухото… Целувките са може би най-универсалният израз на чувства и можем да ги даваме в почти всеки един момент. Те са различни – бързи, продължителни, страстни, закачливи, пропити с обич и подкрепа… И макар да има мнения, че мъжете не си падат особено по тях, това не е точно така. Падат си! Просто не по всички видове целувки. И сега ние ще ви кажем кои са 4-те най-предпочитани от силния пол.

 

Целувка с леко засмукване на устната. Обикновено носи много, много страст и заряд, който буквално преминава през тялото на мъжете. Според проучванията, тази целувка почти винаги води и до възбуда. Но като се замислим, то пък коя ли не води? :)

 

Целувка по време на секс. Не, не се учудвайте, не само дамите обичат това. Дори си има много просто обяснение защо на мъжете им е адски готино, когато любимата ги целува по време на интимните ласки. Ами просто това е знак, че на нея й е приятно! Че тази близост й носи страхотни емоции и тя иска да ги сподели. Е, кой мъж не би харесал този факт?

 

Спонтанната целувка. Тя е кратка и не особено сложна – по устните, челото, бузата, по рамото… Но хубавото в нея е, че е пропита с обич и дори радост да си до този мъж. Както се казва, от дребните неща си личат истинските чувства. И мъжете усещат това.

 

Целувка с език. Това е класика, която няма как да пропуснем. Дори, ако погледнем по-абстрактно, тази целувка е толкова интимна, колкото самият секс. В нея има емоция, магия, интуиция… По един своеобразен начин телата се сливат и носи страхотна наслада, когато е искрена, а не просто „част от играта“. Същото е и при секса. Когато се отдаваме изцяло един на друг, усещанията са неповторими. Ако го правим „само за спорта“, той е просто физически акт с готин край (и то не винаги).

 

Вижте още:

Скритото послание в целувките

6 признака, че се целуваш добре
 


 

Коментари към "4-те типа целувки, които мъжете обожават":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg