4 черти на Водолеите, които хората винаги приемат погрешно

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Като зодиакален знак, Водолеите са доста загадъчна група. Разбира се, те не могат да се сравняват с  мистериозността на Скорпионите, но има нещо безспорно непознаваемо около тях. От време на време, Водолеите могат да изглеждат сдържани, предпазливи, или прекалено идеалистични. Разбира се, този външния вид само подхранва погрешните схващания, които много хора имат за тази зодия.

Тъй като сезона на Водолея стартира ( започна на 20 януари и завършва на 18 февруари), ние ще развенчаем митовете за този мистериозен знак веднъж завинаги. По-долу, ние разчупваме четири основни мита за Водолеите.

Водолеите прекалено  много се наслаждават на времето, прекарано със самите себе си

Не е тайна, че Водолеите ценят независимостта си, но това не се дължи на някакви човеконенавистни тенденции. В тяхната същност е просто да поемат по неизследвани пътища, , което ги прави един от най-големите новатори на Зодиака. Дори и да ги видите  често да избягват света, заравяйки се в собствената си самота, повярвайте, те жадуват за социални контакти също толкова интензивно - макар и може би не толкова често. Водолеите всъщност обичат работата в екип и сътрудничество, но избират своите съюзници бавно и внимателно.


Водолеите поддържат  взаимоотношения само на повърхностно ниво.

Да се сближиш с Водолей може да се окаже невъзможно - да го кажем направо, те не са големи фенове на интимността. Вярно е, че Водолеите обичат да знаят по малко за много хора, но това не означава, че не могат да задълбочат контакта с някого. Може да е трудно да ги спечелите, но след като веднъж приятеля ви водолей се разкрие пред вас, ще бъде още по-трудно да го накарате да се затвори в себе си отново. Комуникационните им умения, които  използват  често за ежедневно общуване, със същата сила могат да бъдат приложени към по-задълбочени дискусии. Както казахме и преди, Водолеите просто имат нужда от време за себе си.

Водолеите оставят настоящия момент да ги отведе навсякъде.

Колкото и да се опитват да се оставят на течението, понякога Водолеите могат да се спънат в собствената си непредубеденост. Те не обичат да упражняват твърде много контрол (особено над група), но това не означава, че не им пука за бъдещето. В действителност, Водолеите страдат, когато  се опитват да изглеждат безгрижни и позволяват на своите най-вътрешните притеснения да  се развиват под повърхността. Ето защо те са много предпазлив (и внимателен) знак: Те имат нужда от своето време за вземане на решения, за да се предпазят от всички тревоги. Така че, когато видите Водолеите да гледат отстрани някой предстоящ проект, това означава, че те вече са обмислили всеки възможен изход и ще се справят с него.

Водолеите обичат да гледат от високо.

Идеализмът е силна и често срещана черта сред представителите на този знак. Техните становища обикновено са дълбоко премислени, и ако ги оставите да говорят, те може да звучат малко склонни да поучават - добре, може би понякога са доста поучителни. Техния коментар може да изглежда  прекалено изтънчен, но това е само израз на страстта им. По-често  те просто се опитват да ви запалят по темата, (а не се опитват да ви накарат да видите нещата както ги виждат те ). Когато Водолеите превключат на „хуманитарен режим”,  режим на общуване ,те са всичко друго, но не и затворени. Техните проповеди скоро ще отстъпят място на един истински разговор, в който те ще слушат толкова, колкото те самите говорят. И честно казано, това е била и първоначалната им цел – да ви изслушат.


 

Коментари към "4 черти на Водолеите, които хората винаги приемат погрешно":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg