4 типа мъже, които всяка жена трябва да има в леглото си

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

 

Сигурно сте чували, че качеството е по-важно от количеството. Така е и в секса. Колкото и партньори да имате зад гърба си, няма никакво значение, ако не сте били в леглото с поне по един от тези 4-ри типа мъже.

 

Неуморимият

Зайчетата ряпа да ядат. Този пич не знае какво е почивка, не знае и какво е бавен секс. Върти, обръща, премята, докато не ти спре въздуха. И най-хубавото в цялата работа е, че само след 2 седмици, си свалила поне 5 килограма, а мускулите ти са стегнати. Не ти трябва фитнес, не ти трябват и диети. Е какво повече може да иска една жена…

 

Тихият

Ни вопъл, ни стон. Не знаеш харесва ли му, свършил ли е, спи ли… Защо трябва да бъдеш с такъв мъж? Ами той ти помага да развиеш сетивността си. Да се довериш на инстинктите си и да станеш по-добра в доставянето на удоволствие. Пък било то и на принципа проба-грешка.

 

Разтърсващият

Той те предразполага да споделиш всичките си сексуални фантазии. И най-шантавите му допадат, стига ти да се чувстваш добре. Този мъж ще те научи на едно от основните правила в секса: "В леглото няма място за притеснения!"

 

Синхронизираният

Умът му, думите му и действията му са в абсолютен синхрон. Той ти казва всяко едно нещо, което предстои да направи. Което, бъдете сигурни, е супер възбуждащо. С такъв мъж ще правите може би най-незабравимия секс в живота ви. И само заради този факт, си заслужава да го добавите в „колекцията“.


 

Коментари към "4 типа мъже, които всяка жена трябва да има в леглото си":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg