5 глупави заблуди, от които жените се страхуват

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Дали от по-високата ни емоционалност, но дамите редовно се заблуждаваме или по-скоро си втълпяваме някакви теории и комплекси, които ни носят само огорчения. Днес ще ви запознаем с 5-те най-разпространени и много, много ви молим да спрете да се страхувате от тях.

 

Глупава заблуда 1: „Не бива да правя първата крачка!“

Вижте сега, преди години са съществували едни традиции, днес са други. Нито се събираме по седянки и играем хора, нито трябва мама и тате да ни дадат благословия за брак, нито се пазим за първата брачна нощ. Тогава жената е трябвало да седи и да чака някой да я поиска. Сега не е така. Щом имате симпатии към мъж, обадете му се, поканете го, пишете му. Разчитаме обаче, че правите разлика между едно обаждане и 18 СМС-а.

 

Глупава заблуда 2: „Аз съм грозна, скучна, за нищо не ме бива…“

Ако вървите с комплексите напред, далече няма да стигнете. Защо вместо това не се опитате да изтъкнете вашите предимства? Аз имам прекрасни очи, фини ръце, стегнати гърди… Няма грозен човек! Това е субективно възприятие. Всяка една жена е харесвана от едни мъже и не е харесвана от други. Така че, нищо чудно за някого да сте неотразима, но съсредоточена в собствената си неувереност да не го забелязвате!

 

Глупава заблуда 3: „Той няма да ме хареса.“

Той ще ме напусне, той ще ми изневери… Ако умеехме така добре да предвиждаме бъдещето, ехее! Но тук е много важно да разберете защо трябва да се отървете от тези страхове. Позволявайки им да ви обземат, вие подсъзнателно започвате да се държите все едно всеки момент ще се случат или вече са се случили. Изживявате емоцията и съсипвате своите и неговите нерви. Тоест сами си предизвиквате негативните ситуации!

 

Глупава заблуда 4: „Това не е прилично.“

Хайде стига, няма човек, който да не е правил „неприлични“ неща. И същите те след време стават супер спомен, който ви кара да се заливате от смях. Прекаленото приличие ще ви направи скучни и неудовлетворени. Така че поне от време на време добавяйте нещо щуро в ежедневието. Няма да съжалявате!

 

Глупава заблуда номер 5: „Абе то, ако така ставаше…“

Искате да обиколите света? Да започнете кариера или бизнес? Да намерите перфектния мъж? Да живеете в просторна къща? Да отидете на круиз? Абе то, ако така ставаше… Всъщност става! Но няма как да разберете, ако не опитате! Или както се казва „Мечта става реалност в момента, в който мислите започнат да се превръщат в действия.“

 

Вижте още:

9 прости начина да си винаги желана

Как се става обаятелна и респектираща жена?
 


 

Коментари към "5 глупави заблуди, от които жените се страхуват":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg