5 грешки, които всяка жена е правила поне веднъж

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Ако разпознаете поведението си в списъка по-долу, не се притеснявайте, не сте сами. Всяка жена поне веднъж в живота си е допускала тези грешки. Показваме ви ги, не за да ви съдим, а да осъзнаете категорично, че това не е правилно. Не работи за вас, не бива да го правите… повече.

 

1. Всяка жена си е затваряла очите за недостатъците на мъж

Една връзка си има категорични сигнали, че ще се превърне в тотален провал. Някои от тях са недоловими, но други направо ни вадят очите. И въпреки това, ние се правим, че не ги виждаме. Например: на фирменото парти той е целунал колежката си. Но се кълне, че ни обича и никога повече няма да се случи. Или лъже постоянно, но ние все намираме оправдание за това. Без значение за какво точно си затваряме очите, изходът винаги е ясен – още повече страдание за нас.

 

2. Всяка жена е клюкарила по адрес на приятелка

Понякога, за да си начешем езика, казваме неща за приятелка, които не бива. Представете си само как бихте се почувствали, ако сте на нейно място. Струва ли си да изгубим едно приятелство, заради минута-две клюкарстване. Понякога наистина е трудно да си държим езика зад зъбите, когато имаме какво да кажем, но това определено е нещо, върху което всяка жена трябва да поработи.

 

3. Всяка жена е пренебрегвала приятелките си заради нова връзка

Влюбени, щастливи, отнесени, десетки пъти сме пренебрегвали приятелките си в името на новия мъж в живота си. Но в крайна сметка това не е честно. Защото именно те ще са хората, които ни успокояват, когато поредният Единствен ни разочарова. Така че, момичета, намирайте време и за дружките. Не бъдете егоисти и не ги приемайте за даденост. Защото после може много да съжалявате!

 

4. Всяка жена е носила неподходящи за нея дрехи

Приятелка си е купила убийствена рокля, която й стои перфектно и ние си купуваме същата, без да съобразим, че тя не е подходяща за нас. Често поставяме на първо място представата в главата ни, отколкото отражението в огледалото. Не е нужно всяка жена да е моден спец, но за наше добро е поне малко да научим за дрехите, които подхождат на различните типове фигура, както и как да комбинираме цветовете. И не на последно място – това, че нещо е актуално в момента, в никакъв случай не означава, че ще ни отива.

 

5. Всяка жена е имала момент, в който се е старала да угоди на всички

Колежка ни помоли да й помогнем със задълженията. Братовчедка ни иска да се видим на кафе след работа, за да се оплаче от поредния идиот в живота си. Майка ни пък ще ни дойде на гости за вечеря. А гаджето иска да отидем на бар. И ние се съгласяваме с всичко и всеки, мир да има. Обаче на каква цена? Уморени сме, изнервени, главата ни ще се пръсне от поетата (предимно излишна) информация. Много важно е да се научим да казваме Не. Защото в един момент правим каквото искат другите от нас, а не каквото искаме ние. Чий живот искаме живеем?

 

Вижте още:

Грешките на жените в секса

Грешките на жените с мъжете


 

Коментари към "5 грешки, които всяка жена е правила поне веднъж":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg