5 доказателства, че този понеделник е специален!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Много често, през първия ден от седмицата търсим поне една причина да станем с усмивка от леглото. Е, днес имате не една, а поне 5 такива! Приятели, този понеделник е наистина необикновен! И имаме солидни доказателства за това!

През нощта настроихме часовниците на зимно часово време. Спахме, мързелувахме, купонясвахме с час повече. И ако това не е повод за добро сутрешно настроение!

Днес е Хелоуин! Само при тази мисъл би трябвало да скочим от леглото с вълнение и нетърпение да започнем празненството. На улицата ще срещнем вампири, вещици и всякакви причудливи същества, които несъмнено ще приповдигнат работната атмосфера. А и ще имаме по-голям стимул да свършим задълженията си в офиса, колкото се може по-бързо, за да се включим в карнавала с тикви.

Учениците пък имат още един повод да ликуват – този понеделник е неучебен! Заради балотажа в неделя на изборите за президент и вицепрезидент на страната и Деня на народните будители, учениците имат цели 4 почивни дни. Ех, има ли нещо по-хубаво от една „неочаквана ваканция“?

От днес вече сме точно 7 милиарда жители на Земята. Департаментът на ООН за икономически и социални въпроси обяви роденото тази нощ бебе в Калининградска област в Полша, за 7-милиардния жител на планетата. На майката ще бъде връчен възпоменателен сертификат. Приятели, да ни е честито бебчето!

На 31 октомври честваме и Международния ден на Черно море. Всяка година на тази дата отбелязваме подписването през 1996 г. на „Стратегическия план за действие за възстановяване и опазване на Черно море“. Много, много целувки на вълните от нас! Честно, само при спомена за пясъка, мидичките и коктейлите, вече усмивката ни е стигнала до ушите!

Още ли мислите, че в понеделниците не се случват прекрасни неща? О, случват се и то много! Ако всички тези поводи все пак ви се струват недостатъчна причина за щастие, ще ви споменем още няколко! Довечера стартира новият сезон на „Стъклен дом“, остават само 61 дни до Нова година, а синоптиците обещават повече слънце днес! Честит понеделник на всички!


 

Коментари към "5 доказателства, че този понеделник е специален! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg