5 „женски” неща, които мъжете никога няма да разберат

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Жените знаем, че мъжете никога не биха могли да разберат някои от нещата, които вършим, поради което е забавно да ги измъчваме с ярките контрасти в нашето поведение и да ги подтикваме да ги разбират. По-долу ние изследваме 5 от най-важните неща, които жените правят, и които озадачават мъжкия пол.

1. Умишлено подлагат себе си на емоционална или физическа болка

Можем  да се обзаложим, че мъжете не разбират нуждата на жените да гледат филми, които ни карат да плачем. Защо жените се подлагат на тези емоционални вълнения? Изследователите казват, че това е вероятно, защото се стремим да разберем как да постигнем романтика във взаимоотношенията си, но това оказва влияние върху очакванията ни за отношенията, вярванията ни и цялостния опит в отношенията както при жените, така и при тийнейджърките.

Причиняването на болка е начин да се адаптираме към собствените си трудности, които предстоят  като разбитото сърце например.

2. Парти в „дамската стая”

Разкриването на това, което се случва, когато една група жени отиват в тоалетната заедно е като предателство към женския пол, но мъжете никога не биха могли да разберат какво правят жените там. От споделянето на продукти за женска хигиена до разговори за срещи, планиране на бягство от лоша среща или съвети за продукти грим, има много причини, поради които имаме нужда от един партньор или няколко в дамската стая.

3. Задаването на въпроси - уловки

" Изглеждам ли дебела с това?" Или "Защо не се омъжите за приятелите си, и без това прекарвате цялото си време с тях?" Са въпроси, на които мъжете знаят, че не трябва да отговарят, но жените продължават да ги задават. Жените са много добри в изразяването на емоции, но понякога се опитваме да кажем "Бих искала един комплимент от теб" или "Бих искала да се радвате да прекарвате време с мен толкова, колкото и с приятелите си".Така че, преди да отговорите, отделете малко време, за да осъзнаете, че тя се нуждае от някакво внимание и след това й отговорете.

4. Казват обратното на това как се чувстват

"Нищо не ме притеснява, добре съм ", не е истината, но казвайки обратното на това, което имаме предвид е нещо, което жените правят, а мъжете не могат да разберат. Езикът на тялото, тонът, изражението на лицето и контекста са това, което тя се надява да можете да разтълкувате, когато жената не ви казва какво не е наред. Най-вероятно тя не смята, че сте способни да разберете защо е толкова разочарована от вас.

5. Оплакваме се, когато мъжете ни свалят

За повечето мъже, разстройването (на жените) от постоянни сексуални набези е нещо което те не могат да разберат, но за жените това означава да вдигнат нивото и да преминат на най-висша степен дипломация; тактично, но все пак твърдо отхвърляме офертата ви, но вие продължавате да се чувствате спокойни през цялото време. Има изкуствов това да се отхвърлят набезите и повечето жени имат много практика в това изкуство. За съжаление, мъжете не виждат своите агресивни нападки като проблеми както жените.

Специалисти твърдят, че сексуалният тормоз не е достатъчно широк термин за това, с което се справят жените в някои репресирани среди.

Равенството между половете може да е постигнало социален напредък, но разликите между нас могат да оставят огромна пещера от недоразумения. Подобряването на емоционалната интелигентност и способността да се съпричастявате с емоциите на жените е път, който помага на мъжете да разберат тези 5 загадъчни неща за нас жените.


 

Коментари към "5 „женски” неща, които мъжете никога няма да разберат":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg