5 знака, че не сте един за друг

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Ако не сте сигурни в чувствата си или в тези на партньора си не е задължително да има виновен. Понякога двама страхотни човека по отделно не могат да бъдат част от страхотна двойка. Понякога просто не сте един за друг. Ето как да разберете:


1. Нямате си доверие
Доверието е разковничето на всяка здрава връзка. Няма изключения от това правило. Ако си нямате доверие, няма как да накарате нещата да проработят. Рано или късно това ще се окаже пречка за отношенията ви и със сигурност изходът е един – раздяла.


2. Не сте наясно с проблемите един на друг
Няма смисъл да се обвързвате с човек, на когото не можете да споделите проблемите си и да потърсите подкрепа. Това, че не сте заедно в „добро и зло“ определено ще направи връзката ви неперспективна. Незаинтересоваността му към проблемите ви, не е нещо, с което трябва да се примирите.


3. Не се чувствате обичани
Нито той, нито вие смятате, че си давате достатъчно любов. Просто нещо недостига и в това няма как да търсите кой е по-виновен. За любовта не се говори, просто се усеща, ако това усещане ви липсва е време да го потърсите някъде другаде.


4. Няма страст
Може би се е изгубила някъде по-пътя или от самото начало е надделявало по-скоро платоничното, а не физическото. Но при всички положения, връзка, в която липсва страст няма бъдеще. Може и да си мислите, че нямате проблем с това, но повярвайте ще дойде момент, в който това ще се окаже проблем и то голям.


5. Не се чувствате сигурни и в безопастност
Когато сте заедно, трябва да се чувствате, че сте, където ви е мястото. Сигурността и спокойствието също са основни, когато избирате партньор за цял живот. Ако не са налице може би не е добра идея да чуете сватбените камбани заедно.


Е, виждате ли тези признаци във вашата връзка? Ако е така, не губете време ами отивайте да търсите сродната си душа, вместо да се опитвате да закрепите отношения, които нямат бъдеще. Няма виновни, просто някои хора могат да бъдат добри приятели и познати, но не и нещо повече.
 


 

Коментари към "5 знака, че не сте един за друг":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg