5 неща, които всеки мъж трябва да научи, преди да търси идеалната половинка

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Да, и при мъжете настъпва етап, в който започват да с еоглеждат за „единствената“. При някои по-рано, при други по-късно, но това си е нормалното развитие на нещата. Също като дамите и господата понякога изпитват затруднение в откриването на идеалната половинка.

Добро отношение, склонност към компромиси, доходоносна работа. Изглежда всичко е наред, но ТЯ не се появява. Каква е причината? Има една стара поговорка: „Не търси своя идеал, превърни се в него.“ Наистина е така, за да привлечеш към себе си човека, когото търсиш, трябва малко или много да притежаваш такива качества.  Ето няколко съвета, които ще помогнат на всеки мъж да намери себе си в търсенето на идеалната жена:

 

1.       Изградете си правилна самооценка

Това наистина не е лесно за усвояване умение, но си заслужава да поработите над него. Това означава да спрете да се подценявате на едни нива и да се надценявате на други. Веднъж постигнете ли хармонията ще се вгледате в несъзнателните емоционални модели, които следвате във връзките, кариерата и всяга друга част от живота си. Откъде да започнете? Медитацията е добро начало и ще се учудите от благоприятния й ефект.

 

2.       Научете се да рискувате

Животът не е като романтичните комедии или приказките и краят не винаги е щастлив и не, не се получава от първия път. Трябва да целунете много жаби, преди да намерите своята принцеса. И ако чакате тя сама да ви намери, ще има доооста да почакате. Така, че не се отказвайте от срещите след няколко разочарования. Рискувайте! Вашата „единствена“ е някъде там.

 

3.       Учете се от грешките си

Срещите, като всичко друго, което правим в живота си ни променят и ни накарат да осъзнаем какво точно желаем и не  желаем от една връзка. Не повтаряйте един и същи модел. Научете се да извличате положителното за себе си, а останалото просто променете и така с всяка следваща връзка ще сте по-близо до своя идеал.

 

4.       Подобрете социалните си умения

Излизайте повече, общувайте с много и различни хора. Това ще ви помогне и в личните връзки. Всички жени обичат комуникативни и интересни мъже, които могат да се впишат идеално във всяка компания. Покажете себе си, забавлявайте се, запознавайте се с нови хора при всеки удобен случай. Дори да мислите, че е невъзможно да бъдете по-отворени към другите, наложете си го, тези умения се учат, няма невъзможни неща. Просто трябват тренировки!

 

5.       Станете независими

Не говорим само от финансова гледна точка, това е най-лесното. Не прехвърляйте своя емоционален багаж на хората около себе си, най-вече на половинката. Опитайте се да се справите сами, преодолейте миналото и бъдете готови за едно по-светло бъдеще. Освободете се от всякакви предразсъдъци и притеснения. Не робувайте на хорското мнение. Живейте за себе си, независимо от другите.

 

Готови да опитате? Пожелаваме ви приятно пътуване към истинското ви Аз и към правилната половинка. :)


 

Коментари към "5 неща, които всеки мъж трябва да научи, преди да търси идеалната половинка":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg