5 неща, които в всяка жена без връзка има нужда да си припомни

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Всеки има нужда от напомняне от време на време. Дори и да си мислим, че сме достатъчно силни, за да изживеем живота си, без допълнителни позитивни нагласи, добра идея е да си припомняме някои неща така или иначе. Те могат да повишат доверието и самочувствието ви в голяма степен.

Но как функционират позитивните твърдения?

„Причината, поради която се чувстваме по-добре, когато изговаряме тези позитивни мисли като устни изявления, е, че положителната енергия  от хубави мисли  и картини в ума ни, повишава вибрационната честота и причинява химически промени в нашето тяло, които  ни казват, че сме щастливи. "  пише сертифициран житейски инструктор и хипнотерапевт Кели Рудолф

1. Вашите отношения с вас самите са най-добрите, които някога ще ИМАТЕ

Разбира се, романтичните отношения са хубави. Добре е да имаш подкрепа и да се чувстваш обичана и оценена от друг човек. Но никоя връзка с друг човек никога няма да надмине връзката, която имате със себе си. Вие познавате себе си по-добре от всеки друг и знаете от какво се нуждаете и заслужавате. Вашите отношения с вас са най-важните и най-добри отношения, които някога ще имате.

2. Взаимоотношенията ви с другите зависят от отношенията ви с вас самите

Независимо дали тези взаимоотношения са социални, платонични, семейни или романтични, няма да можете да осъществите връзка с други хора, ако пренебрегнете отношенията, които имате с вас самите.

Не е егоистично да се грижиш за себе си. Състраданието към себе си означава да проявявате загриженост към собствените си чувства, както и към тези на другите. Третирайте себе си по начина, по който третирате децата си или най-добър приятел, с нежност и грижа.

Трябва да се отнасяте към себе си по начина, по който искате хората да да се отнасят към вас - и когато хората видят, че се отнасяте добре със себе си, те ще бъдат склонни да правят същото.

3. Пътувайте, колкото можете повече

Парите, животът и задължения могат да попречат на пътуването - това е нормално! Но ако имате финансовата свобода да го правите, пътувайте, когато можете. Изследвайте  нови места и изживейте нови култури. Научете нови местни традиции и позволете на себе си да погледнете на  света извън собствената си внимателно изработена схема на съществуване. Ще бъде добре и за душата ви и за здравето ви.

"За активното пътуване е доказано, че намаля рисковете за здравето, като например диабет, метаболитен синдром, високо кръвно налягане, сърдечни заболявания, рак на дебелото черво, рак на гърдата, нивата на депресия и още ...", казва авторът Леа Лейн.

4. Оценявайте и заздравявайте отношенията си с жени

Обществото и медиите налагат идеята, че две жени не могат да бъдат приятелки една с друга поради конкурентна надпревара. Това просто не е вярно. Изграждането, укрепването и оценяването на отношенията с другите жени ще ви даде система за подпомагане, като никоя друга. Ако сте по-млада жена, особено важно е да изградите отношения с по-възрастни жени.

5. Прекарвайте по-малко време в търсене на мъж и повече време обмисляйте какво е важно за вас в една връзка

Когато прекарвате твърде много време в търсене на някой, който да ви обича, можете да започнете да се хвърляте на първия срещнат - и той няма да може да отговори на вашите индивидуални нужди. Фокусирайте се върху това, което искате в една връзка и качествата, които са важни за вас.

Експертът по връзки, д-р Маргарет Пол казва:"Когато двама души се съберат, за да получават любов, а не да се учат, дасе излекуват и да споделят любовта, има голяма вероятност връзката им да не продължи  дълго..."

"Ако честно си зададете въпроса защо искате да имате връзка и се окажете на първо място, а не на второ, не се отчайвайте.  Можете дасе научите как да се обичате,да се изпълните с любов  и да я споделите с партньор.” добавя Пол


 

Коментари към "5 неща, които в всяка жена без връзка има нужда да си припомни":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg