5 неща, които жените очакват от мъжете в нова връзка

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Обикновено в главите на жените се въртят поне 100 изисквания към новия партньор, но нека обърнем внимание на най-важните от тях. Ако те са налице, значи шансовете за продължителна, значима и хармонична връзка са големи:


1. Време
Може да е клише, но си е истина, че когато някой ни дарява от времето си се чувстваме по-специални. В напрегнатото ежедневие времето е всичко и това, че мъжът отсреща ни дава достатъчно от своето означава, че ни прави приоритет в живота си, а какво по-хубаво от това някой да те поставя на първо място?


2. Лоялност
Не, тя не свършва дотам човекът до теб да има очи само и единствено за теб. Тук включваме и подкрепата, и възможността да разчиташ на някого, който винаги ще бъде до теб. Да знаеш, че има един човек, който ще бъде на твоята страна, каквото и да се случи.


3. Страст
Много е важно между двамата да съществува онази химия, която буквално да ги накара да полетят в облаците, както се казва. Но на жената не ѝ е достатъчно само това. Тя трябва да вижда, че човекът срещу нея има цели, желания, че се бори за постигането им, че прави всичко със страст.


4. Разбиране
Жените са сложни същества и понякога трудни за разбиране и затова може би имат толкова голяма нужда от него. Няма нищо по-хубаво за една жена от това да се чувства разбрана и напълно свободна да бъде себе си. Намери ли такъв мъж, който да ѝ даде това, трудно ще го остави.


5. Планове
Дори да не го показваме, имаме нужда да знаем накъде отиват нещата. Плановете за бъдещето са основните, които държат една връзка. Докъде си готов да стигнеш с този човек? Какво си готов да жертваш заради него? Въпроси, които всеки от партньорите трябва да си зададе, ако връзката се задълбочава. Жените искат да са наясно какво да очакват и какво не, пък и мъжете също.
 


 

Коментари към "5 неща, които жените очакват от мъжете в нова връзка":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg