5 неща, които манипулаторите казват, за да ви побъркат

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Манипулаторите често са толкова невероятни в това, което правят, че вие не можете да разпознаете кога ви използват, докато не е станало твърде късно. Тези, които свикнат да манипулират другите, могат да отидат твърде далеч, за да получат това, което те искат, независимо от това кого нараняват. За да се предпазите от  това да бъдете манипулирани и излъгани, обърнете внимание на следните пет ключови фрази, които манипулаторите казват, за да ви накарат да се чувствате буквално луд:

1. "Ти не ме разбираш"

 

Когато един манипулатора се чувства застрашен от това да бъде разкрит, той така ще обърне нещата, че ще ви накара да почувствате съмнение. Казвайки ви, че вие ​​сте този, който е объркан, той измества фокуса от собствената си неувереност. Манипулаторите виреят чрез предизвикване на негативни емоции. Те  изпитват радост, когато някой друг е объркан или разстроен. Ако един манипулатор използва тази фраза "Ти не ме разбираш" по ваш адрес , бъдете уверени, че вие ​​не сте този, който е объркан. Повторете точно това, което е казал или направил манипулатора, за да се разбере намерението му.

2. "Държиш се шантаво"

Единствената причина някой да нарича друг човек луд или ирационален е, за да го нарани. Ако един манипулатор ви атакува по този начин, той пак се опитва да създаде чувство на съмнение у вас. Те искат да ви объркат по отношение на собствената ви реакция към това, което са казали или направили, за да преместят  фокуса от тях и да го поставят върху вас. Това е директна атака срещу вас, опит да се прехвърли част от вината върху друг.

 3. "Ти си прекалено чувствителен"

 

Никой не иска да бъде манипулиран, излъган или използван. Но когато манипулатора ви казва, че вие сте прекалено чувствителни, позволява да се създаде чувство на съмнение, като ви кара да поставите под въпрос собствените си чувства. Дори и да сте чувствителни, това не извинява отношението му към вас. Истината е, чувствителните хора често стават жертва на манипулатори, защото ги е грижа и са любезни с другите. Ако знаете, че сте чувствителни, бъдете особено внимателни с  хора с нечисти намерения.

4. "Не си падам по драмите"

Манипулатора може да каже това, но то е точно обратното на истината. Манипулаторите виреят чрез драмата и объркването, които създават около тях, но те са и в състояние да го скрият. Може да бъде трудно да разпознаете манипулатора поради тази причина, но игнорирайте думите му и се съсредоточете върху неговите действия. Ако един манипулатор присъства в живота ви, дръжте го на безопасно разстояние и не приемайте думите му за истина.

5. "Твърде много мислиш"

Манипулаторите са добри в това, което правят. Точно когато си мислиш, че си ги хванал, те ще ви кажат, че преекспонирате ситуацията, а просто трябва да им вярвате. Това е още един метод, който манипулаторите използват, за да създадат съмнение. Колкото и трудно може да бъде да разпознаете манипулатора, някой, който наистина ви обича и се грижи за вас, няма да прояви тези манипулативни качества. Ако сърцето ви казва, че нещо не е наред, доверете се на себе си и му повярвайте!


 

Коментари към "5 неща, които манипулаторите казват, за да ви побъркат":
Най-четени
 5 естествени начина за избелване на зъбите 5 естествени начина...

За по-красива усмивка!

11:35 | 10-08-19| домашни...
 
 Киселини за грижа за кожата, в които всяко момиче с мазна кожа ще се влюби Киселини за грижа...

Вижте кои са те!

17:40 | 10-08-19| киселини...
 
Невероятно лесни начини за борба с разширени паякообразни вени Невероятно лесни...

Как лесно да предотвратим и...

14:30 | 10-10-19| Виж цялата статия
 
10 начина да засилите позитивните вибрации в дома си 10 начина да засилите...

Положителна ли е енергията в...

18:19 | 10-15-19| Виж цялата статия
 
Какво представлява есенното безпокойство и какво го причинява. Как да го преборим Част 1 Какво представлява...

Има ли обективна причина за...

13:07 | 10-16-19| Виж цялата статия
 
Потите се много? Защо някои се потят повече, отколкото други Потите се много?...

Кога и защо се потим повече:

15:30 | 10-18-19| Виж цялата статия
 
 6 признака, че той губи интерес към теб 6 признака, че той...

Вижте кои са те!

16:35 | 04-24-19| шест 6...
 
Капките на Бах - какво представляват и как ни помагат? Капките на Бах -...

 Вижте кои са основните...

11:46 | 04-25-19| капки бах...
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg