5 неща, които никога не трябва да правите в нова връзка

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Съвети
Няма нищо по-вълнуващо от новата връзка, нали? 
 
Първоначалният период от една връзка е прекрасен - и двамата сте щастливи и всичко между вас е наред, докато един ден не се събудите и не осъзнаете, че сте напълно различен човек!
 
В такъв момент може би ще се запитате как се е случило това и причините ще са някои неволни неща, които сте направили, когато връзката ви е процъфтявала.
 
Питате се кои са тези неща? Вижте някои от тях по-долу:
 
1. Никога не се преструвайте, че харесвате неща, които всъщност мразите
 
Изключително важно е винаги да оставате верни на себе си, дори когато сте в началото на нова връзка.
 
Преструването, че харесвате нещо, което всъщност мразите, само защото приятелят ви го харесва няма да помогне и на двамата.
 
Независимо дали става въпрос за някоя рап песен, екзотично ястие или спорт, не твърдете, че го харесвате, само защото искате нещата да потръгнат добре или да го накарате да се чувства по даден начин.
 
2. Не се страхувайте да поискате лично пространство
 
В случай, че се нуждаете от малко време за себе си - отделете си! 
 
Не трябва да се чувствате задължени да прекарвате цялото си свободно време с партньора си или пък да го включвате в нещата, които обичате да правите.
 
Ако искате да прекарате деня си гледайки любимото си телевизионно шоу по пижама или пък да прочетете любимата си книга - давайте.
 
Все пак всеки има нужда от малко време за себе си, дори и да е обвързан.
 
3. Не изоставяйте приятелите си
 
Това е изключително важно. Знаем, че се чувствате на седмото небе, но е важно да не оставяте близките си приятели на заден план.
 
Може да бъде изкушаващо да прекарвате всяка една минута с новия си партньор, но си осигурете време и за приятелите си - те ще са тези, които ще бъдат до вас в добро и лошо.
 
4. Никога не се страхувайте да изразите мнението си
 
Искате да кажете нещо по дадена тема? Умирате си да споделите нещо, което ви дразни с дни?
 
Кажете му и му разяснете как се чувствате относно дадена ситуация. Няма какво да губите като споделите чувствата си - това само ще заздрави връзката и ще му помогне да ви опознае по-бързо, което неоминуемо ще има позитивен ефект в бъдеще.
 
5. Не променяйте външния си вид
 
В случай, че сте си накъдрили косата и я обожавате, но партньорът ви предпочита права коса, то не се чувствайте принудени да промените външния си вид.
 
Същото се отнася и за облеклото или грима - в края на краищата важноо е вие да сте щастливи и няма смисъл да правите неща, които не ви харесват, само и само за да впечатлите някого.
 
Някой, който наистина ви обича, ще ви харесва такива каквито сте.

 

Коментари към " 5 неща, които никога не трябва да правите в нова връзка":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg