5 неща, които правят жената красива

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Има неща, които ни правят красиви, дами, и не те не стоят в бюти корнера в магазина, нито на дъното на козметичната ви чантичка.


В свят, който съди жената според външността ѝ, разбираемо е защо забравяме в какво се крие истинската красота. Красотата обаче не извира от тубичките с кремове, а от сърцето. Кои са най-важните 5 неща, които правят една жена красива?


Нейните страсти


Жена без страст в живота изглежда сива и помръкнала. В забързаното ни ежедневие е много трудно да намерим време за малките радости в живота или за онова нещо, което сърцето отчаяно жадува и което го кара да бие забързано. Не говорим за мъжа до вас. Не. Говорим за всичко онова в живота, което ви кара да се смеете от сърце. Жената, която отделя време, за да следва страстта си, каквато и да е тя, осъзнава, че животът е прекалено ценен, за да препускаш из него без да му се насладиш. Жената, която се наслаждава на всичко, което животът ѝ предлага, е жена, която другите обичат. Страстта е заразна.


Нейният ум


Сещате ли се за популярното схващане, че красивите жени не са умни? Вярно ли е тогава, че умните жени не са красиви. Нищо подобно. И двете, разбира се, са само хорски приказки. Жената, която не отделя време, за да даде "храна" на ума си, не е привлекателна. Напротив, жената с развит ум има всички предпоставки за повече самочувствие. Знанието е сила, а силата е секси.


Нейната увереност


Линията между самохвалството и увереността е доста тънка. Уверената жена не търси чуждото одобрение как изглежда, как говори, как действа и как мисли. Увереността означава, че жената се чувства горда с външния си вид, начина си на говорене, мислите и действията си. Жената, която не се нуждае от чуждото одобрение е много по-красива и привлекателна от жената, която постоянно има нужда да ѝ засвидетелстват одобрение.

Нейната състрадателност

Коравосърдечната жена може и да обича себе си, но кой друг я обича. Ако жената е неспособна да прояви емоции за другите, няма да получи такива. Състраданието е спойката на всяка връзка, без значение каква е тя. Истината е, че ако жената обича себе си повече, отколкото е способна да обича другите, красотата ѝ остава невидима за чужди очи. Истински красива е жената, която разбира как да даде и получи любов.


Нейната енергия


В крайна сметка, ефектът на всички тези качества, събрани в едно – енергията на една жена е това, което я прави особено красива. Жената, която има несравнима жизненост и страст за живот, определено сияе и е много по-привлекателна от жените, които вечно мрънкат и недоволстват. Когато жената изпитва страст, проявява състрадание, подхранва интелекта си, има приключенски дух, не се отказва и вярва, че е стойностен човек, енергията ѝ е това, което подпалва всички около нея и те ще я виждат изключително красива.
 


 

Коментари към "5 неща, които правят жената красива":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg