5 неща, които трябва да приемете, когато се срещате с Близнаци

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Ако изборът на сърцето ви тегли към някой представител на зодия Близнаци, знайте, че нещата няма да са никак лесни. Като се има предвид, че този знак спада към категорията на „подвижните“ бъдете готови за непрекъснати промени и изненадващи ситуации.

Близнаците са умни и много духовити, а добрата комуникация е много важна за тях тъй като са покровителствани от планетата Меркурий. Те са страстни и отдадени партньори, но ако не можете да задържите вниманието им на интелектуално ниво, бързо ще им доскучае и ще потърсят други предизвикателства.

Ето няколко неща, които трябва да имате предвид, когато започнете връзка с представител на този двойнствен, но много интересен и неустоим по природата си знак:

1. Не можете да ги обичате само наполовина
Както е известно близнаците имат две личности, понякога и повече. Погрешно е да си мислите, че са в конфликт със себе си, защото не е така. Нито пък са склонни да показват едната си „фалшива“ страна пред някои хора и истинската си пред малцина. Те просто са си такива – понякога са душата на компанията, друг път обичат да останат насаме със себе си. Веднъж са търпеливи и разбиращи, друг път отегчени и груби. Ако искате връзката да продължи ще трябва да се примирите както със светлата, така и с тъмната им страна, в противен случай отношенията ви нямат бъдеще.

2. Трябва да приемете творческата им страна
Близнаците са изключително креативни и това намира отражение във всеки аспект от техния живот. Те имат нужда някой да ги подкрепя в налудничавите понякога идеи и да могат да ги споделят свободно и без притеснение. Писане, фотография, изобразително изкуство, сигурни сме, че вашия Близнак има някакъв творчески потенциал, оставете го да го развива.

3. Примирете се, че винаги ще бъдат в търсене на ново приключение
Колкото и добре да могат да се адаптират към различни ситуации и хора, Близнаците винаги се стремят да намерят нещо истинско, различно, специално, с което да се захванат. Бъдете им партньори в лудориите и със сигурност ще си запазите специално място в сърцето им. Те не могат да се примирят с „нормален“ живот, те жадуват животът им да е едно непрекъснато приключение. Въпросът е, дали вие искате да сте част от него?

4. Близнаците имат огромно количество от интереси
Никога няма да попаднете на човек зодия Близнаци, който има само едно хоби или страст. Както казахме, това до голяма степен се дължи на творческата им натура, която просто ги тегли в многообразни посоки. Обикновено те не са добри само в едно нещо, а имат няколко занимания, с които се справят чудесно. Включете се в някои от тях и ще ги направите наистина щастливи.

5. Те ще държат да им покажете истинската си същност
Близнаците могат лесно да преминат границите на доверието и несигурността, раздразнението и благодарността, тъгата и радостта. Благодарение на това са и изключително сензитивни и винаги ще знаят, кога се преструвате, затова не го правете, няма да бъде във ваша полза. Веднъж откриете ли се напълно пред Близнаци ще се уверите колко по-открити ще бъде и те към вас. Просто бъдете себе си!
 


 

Коментари към "5 неща, които трябва да приемете, когато се срещате с Близнаци":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg