5 неща, които увеличават шанса ви за оргазъм

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Всички искаме сексът да ни доставя удоволствие, но изумителният, разтърсващ секс, който никога няма да забравите е изключителна рядкост, особено при жените. Хубаво щеше да знаем как да направим тези умопомрачителни оргазми по-чести, нали? Сексологът Уенди Стригър дава няколко насоки:


1. Престанете да мислите за него

Да, първият и най-важен съвет е да спрете да мислите за постигането на оргазъм. „Ако сте се вманиачили в постигането на оргазъм или ви е страх, че няма да го изпитатте, то със сигурност това няма да се случи“, твърди Стригър. Стресът, който това очакване създава пречи на мозъка да изпита, каквото и да било удоволствие. Отпуснете се!


2. Насладете се на самото преживяването

Не мислете, за това как ще „свършите“, насладете се на самия акт, почувствайте партньора, усетете напълно какво ви доставя удоволствие. Освободете мислите си от каквото и да било и се оставете само на сетивата си.


3. Не пийте алкохол

Да, употребата на алкохол затруднява получаването на оргазъм, не го прави невъзможен, но все пак по-труден. Всички сме правили секс под въздействието на алкохол, помислете колко пъти той е бил наистина разтърсващ? Така, че ако искате оргазъм май е по-добре да пропуснете шотовете текила.


4. Дайте си време

Докато мъжете могат да достигнат оргазъм за средно от 7 до 12 минути, при жените е нужно много повече време. Така, че партньорът ви трябва да ви го осигури, да ви накара да се отпуснете, вие самите да си позволите да се отпуснете. В противен случай няма как да се получи.


5. Използвайте лубрикант

Популярна заблуда е, че жените трябва винаги да могат да се овлажняват естествено, иначе нещо не им е наред. Последен, но не и по важност съвет на Стригър е винаги да имате лубрикант под ръка. В това няма нищо лошо, напротив и със сигурност ще ви помогне да се чувствате по-комфортно.


 

Коментари към "5 неща, които увеличават шанса ви за оргазъм":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg