5 неща у скорпиона, които те правят по-добър човек

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Скорпионите са тъмни, мистериозни и страстни любовници. Тяхната природна интуиция е благословия и проклятие едновременно, но лоялността и амбицията им осветяват всяка дадена ситуация.
Аз, от друга страна, не съм толкова благословена с тези търсени качества.
Докато имам изключително солидна представа за това какво искам в живота, често е възможно се отнеса с обсесивно планиране и липса на спонтанност и безгрижие към моята половинка - Скорпион.
Разбира се, всички ние имаме лични падения, върху които трябва да се работи, но моя инструмент за самоусъвършенстване попадна в живота ми под формата на една личност; човешко същество-Скорпион.
Тук представям пет неща от контактите ми с моята половинка - Скорпион, които неизбежно ме накараха да бъда"по-добър" човек:

1. Те ми помогнаха да поемам повече рискове.

Опасност? Хазарт? Несигурност? Не, не и Не.
Преди да се срещна с моя Скорпион- спасител, думата "риск" не беше в речника ми, и аз не бях планирала да го добавям в скоро време.

Но и да звучи клиширано, животът наистина е кратък. Някои рискове обаче трябва да си заслужават и живеейки живота си в зоната на комфорт е най-малко ценното нещо, което правех.

2. Те ме вдъхновиха да се свържа с чувствата си.

Уф, емоции. Кой се нуждае от тях? Не съм аз, очевидно.

Прикривайки дълбоко чувствата си, които дебнеха вътре в мен, често пренебрегвах и отблъсквах всяка следа от емоция, която би могла да бъде достатъчно силна да повлияе на практическите ми, разумни решения.
Въпреки това, освобождаването на емоциите е изключително терапевтично. Това е нещо, което моят партньор Скорпион успя да направи с лекота и комфорт.
Изисква се голяма смелост, за да позволиш на себе си да чувстваш и с чувствата идва, и голямата сила.

3. Те ме научиха, че да си уязвим не е слабост.

Често чуваме, че да премахнеш външните слоеве и прегради е ужасна грешка. Ние се скрием, когато плачем и не можем да понесем мисълта, да изложим на показ нашите истински емоции.

Наблюдавайки моя Скорпион толкова емоционално отворен на няколко пъти просто ми даде възможността да оценя някой толкова честен и искрен човек.

4. Те ми помогнаха да се отърва от "фалшивите" си приятели.

Скорпионите са скандално известни със своите способности, да усещат дали новият ви приятел има добри или лоши намерения.

Те могат да ви се сторят осъдителни, но способността им да разкриват лъжци и задкулисие е изключително важна и силна.

Напълно на обратната страна на проницателността , аз почти не съм в състояние да усетя "добро" и "лошо" в потенциална партньорска връзка. Оттук и безбройните разочарования и безкрайни предателства, които (както много от нас)съм имала лошия късмет да изпитам.

Докато на мен ми е трудно да приема негативните намерения на тези, които наричам "приятели", моят Скорпион - спътник ме призовава да се замислям два пъти за това кого наистина искам да допусна в живота си.

5. Те ме насочиха как да намеря  страстите  в живота си.

Ако Скорпионите могат да се определят с една дума, това е страстен. От спалнята до спорта, Скорпионите знаят точно какво искат и го получават.

Разбира се, че знам какво ме вдъхновява, какво искам и как да го получа но реализирането на всичко това на практика е съвсем друг въпрос.

Моята Скорпион притежава изключителна издръжливост, и никога не е загубил погледа си върху това, което е необходимо, за да се стигне до върха. Аз все още имам дълъг път да извървя, но да видя такава страст в действие е наистина вдъхновяващо!

Разбира се, моят Скорпион ми помогна по невъобразим начин. Но истината е, че всички ние сме благословени с такива прекрасни черти и никога не трябва да забравяме, че силата ни е в индивидуалността.

Всъщност, партньорът ми Скорпион ме направи по-добър човек. Но връзката ни само помогна трасирането на една малка част от пътя, който ще трябва да измина, за да се превърна в най-добрия човек, когото мога да бъда.
 


 

Коментари към "5 неща у скорпиона, които те правят по-добър човек":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg