5 правила за писане на SMS-и на гаджето

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Колко пъти сте съжалявали за пратен SMS? Спокойно, не сте единствените. Ние, жените, често правим прибързани неща, а после се чувстваме неловко. Що се отнася до съобщенията, те са като врабчетата – пуснеш ли ги, няма как да ги върнеш обратно. Точно затова трябва да сме една идея по-предпазливи в това, което пишем. Най-вече, ако ще го пращаме на гаджето. Не един и два скандала сме имали точно заради поредната написана глупост. Така че, да не си навличаме излишни главоболия, ето ги правилата за писане на SMS-и на любимия.

 

1. Не пиши, когато си ядосана

Някой ти е вдигнал кръвното или нещо не се е случило според прищявките и хайде да накажем гаджето. Гневът е лош съветник. В такива моменти ще кажеш (напишеш) неща, за които дълго ще съжаляваш. По-добре изчакай десетина минути да се успокоиш.

 

2. Не пиши, когато си пияна

Пияна жена с телефон в ръката… хмм, не предстои нищо добро. Телефоните са като дрегерите за алкохол – не можеш да скриеш, че си изпила повечко чашки. А текстът? Ооо, той варира от обидни думи какъв нещастник е гаджето ти, през отчаяни молби, та до сексуални предложения, при които и магистралните труженички биха се изчервили. А вие на другия ден, че и по-дълго, ще има бая да се червите. Можете да ползвате трика на една моя приятелка. Когато излиза на дискотека, си слага тапет на телефона „Не му пиши!“. Не, че винаги и помага, ама все пак…

 

3. Никакви шеговити SMS-и

Хуморът е хубаво нещо, но когато човекът е пред теб, може да види жестовете и усмивката ти, да чуе тона ти. Написана на съобщение, шегата може да прозвучи като обида.

 

4. Ограничи количеството

Ако мобилният ти оператор ти е осигурил доста безплатни SMS-и, това не значи, че трябва да ги пратиш всичките на любимия. Ако трябва да сме честни, мъжете много мразят бомбардировката от съобщения. Какво трябва да ти отговорят? На всичките ли? Защото телефонът им пищи през минута, по дяволите?

 

5. Не му пиши, когато е излязъл без теб

Ох, ама как ни сърбят ръцете в такива моментиии! Иска ти се да драснеш нещо небрежно, само за да подразбереш какво прави. Или пък направо му пращаш нещо гадно, за да му развалиш вечерта. А, ако може да се появи до половин час пред вратата ти с огромен букет за извинение, че е отишъл без теб… Не става така, момичета. Ще мине номерът веднъж, два пъти, три! Накрая ще ви тегли една благословия наум и ще си изключи телефона. Хайде после върви оправяй кашата.

 

Вижте още:

SMS-те, които не бива да пращаш на бившия

Какво никога не трябва да питаме мъжете
 


 

Коментари към "5 правила за писане на SMS-и на гаджето":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg