5 признака, че връзката ви е приключила

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Ако си мислите, че за да приключи една връзка е задължително въпросният край да е изречен на глас, ще ви разочароваме. Често отношенията се намират в задънена улица, а партньорите не виждат или не искат да видят, че път напред няма. Да, новините не са приятни, но по-добре горчивата истина, вместо измамно сладката заблуда…

 

1. Специалните жестове вече ги няма

Хората се заблуждават, като казват, че с времето е нормално малките изненадки да изчезнат. Дали наистина е така? Защо му правихте безброй жестове в началото, както и той на вас? Защото отвътре сте изпитвали огромно желание да се зарадвате един друг. А това желание е предизвикано от силните чувства. Къде са силните чувства сега е въпросът?

 

2. Не се виждате в бъдещето заедно

Случвало ли ви се е да си представяте къде ще се намирате след няколко години? Ако не, направете го още сега. Излиза ли ви неговият образ още в първата секунда? В случай, че не се е появил, то има причина това да е така. Подсъзнанието ни не може да предсказва бъдещето, но пък ни дава много отговори за нагласите и намеренията ни. Отговори, които идват чисти и неизкривени от нашите мисли и предразсъдъци.

 

3. При поява на сериозен проблем, не споделяте първо с партньора

Това е много показателен признак. Да речем, ще ви спрат тока, а нямате пари да го платите. Или се притеснявате, че всеки момент ще ви уволнят от работа. На кого звъните първо за съвет и помощ? На роднина, приятел или на партньора ви в живота? Ако не е на последния, значи между вас липсват основните компоненти на здравата и перспективна връзка – доверие, приятелство, подкрепа.

 

4. Секс? Едва ли!

Този признак е ужасно банален, но, разберете, че това не пречи на неговата тежест. Няма секс, няма тръпка, няма желание… как да има бъдеще? Здравословните отношения вървят и с редовен секс. И това няма да се промени, независимо дали ни харесва, или не.

 

5. Постоянно се карате и обвинявате

Сега, кой къде си хвърлил чорапите и кой не е затворил пастата за зъби, не са сериозни препирни. Дори обратното – без тях няма да е интересно. Но двойките често изпадат в една много коварна ситуация – да се обвиняват кой е по-грешен и да се съревновават кой колко е дал и колко заслужава. Това е порочен кръг. Ти правиш гаф, той с удоволствие ти натрива носа, а ти дебнеш момента, в който да му го върнеш тъпкано… после той на теб и така до безкрайност. Или ежедневно си крещите като луди, защото уж приятелският разговор отново мина на темата „аз колко съм добър/добра“ – „ти колко си лош/лоша“. Без нормална комуникация може да има силна любов. Но силна връзка – никога!

 

Вижте още:

Нещата, които всяка жена трябва да знае за мъжа до нея

20 признака, че сте родени един за друг
 


 

Коментари към "5 признака, че връзката ви е приключила":
Най-четени
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част II 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

12:32 | 12-10-19| Виж цялата статия
 
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg