5 Признака, че сте предопределени да бъдете заедно

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Да бъдеш лудо влюбен е едно от най-магическите преживявания в живота ни. Въпросите възникват, когато срещнете някой друг: Да се впуснете в романса или не? Той / тя единствения ли е или не? Съвместими ли сме? Може ли това да  бъде сродната ми душата?

Ето петте знака, че вие сте предопределени да бъдете заедно:

1. Можете да бъдете уязвими.

Когато си позволите да се разкриете и да се отворите към света, вие започвате да живеете автентично. Ставате истински. Има красота в приемането на собствените недостатъци и тези на някой друг. Да разкриете историите си един на друг е освобождение. В тази уязвимост истинската любов процъфтява. Ако можете да споделите и душата си и да бъдете себе си без да се чувствате разглеждан под лупа или критикуван, този човек,  с когото го правите е вашият пазител.

"Какво се случва, когато хората отворят сърцата си? Те стават по-добри. "~ Харуки Мураками

2. Уважавате се един друг.

Взаимната признателност и изисква зряла степен на доверие и уважение. Уважението изисква честност. Най-истинската форма на любовта е в това как се държите с другия в една връзка. При такова уважение можете да споделяте неща, които не бихте казали на никого. Уважението е заслужено. Когато сте във връзка, която ви осигурява безопасност и сигурност, значи сте намерили своята половинка.

- В мига, в който поставите някого на пиедестал, той ще гледа на вас отгоре. Номерът е да се уважавате еднакво. " Тереза Мъмърт

3. Не сте ревниви.

Жадувате за време, прекарано заедно, но също така изисквате достатъчно пространство. В отношенията няма никаква ревност, защото сте запазили индивидуалността си. Няма напрежение за минали несигурности, защото се чувствате спокойни, със и без човека до вас през цялото време. Можете да прекарвате време с приятели си и поотделно. Всеки път, когато сте отново заедно, това е възнаграждение. Няма зависимост или притежание. Желаете да бъдете един с друг, но е важно да имате свобода на изразяване и различни интереси.

"Несигурните хора само закриват вашето слънце, защото ревнуват от вашата светлина и са уморени от собствените си тъмни си беззвездни нощи." ~ Шанън Л. Алдър

4. Смеете се заедно.

Наивността идва естествено. Можете да се забавлявате един с друг. Смехът винаги присъства в отношенията ви. Много пъти тези взаимоотношения започват като приятелски. Цените се един друг достатъчно, за да бъдете себе си. Това е здравословно. Ако можете да се смеете на себе си, с партньора си, без сарказъм, вие имате нещо, което е повече от специално. Този тип връзки са предопределени да бъдат лесни.

"Никой не може да бъде вашето слънце, луна или звезди, докато имате свой собствен свят." ~ К.М. Дохърти

5. Вие се извисявате един друг.

И двамата се доближавате до най-добрия възможен вариант на себе си. Ставате изследователи и авантюристи в намирането на начини да донесете радост един на друг. Приемате всичко, без да се чувствате съдени. В този тип взаимоотношения изпъква най-доброто. Ако връзката ви се основава на възхищение и вдъхновение един към друг, вие сте намерили скъпоценност в живота си.

Няма наръчник за връзки, но тези признаци ще ви помогнат да започнете. Най-после, сърцето ви ще ви уведоми, когато намерите господин или госпожа „Правилният/та”. Понякога може да отнеме само  няколко г-да или госпожи „правилни”, за да научите какво искате в един партньор. Както психологът Карл Юнг каза: "Срещата на две личности е като контакта на две химически вещества: ако има някаква реакция, и двете се трансформират."


 

Коментари към "5 Признака, че сте предопределени да бъдете заедно":
Най-четени
Децата с тези личностни черти са по-склонни да се развиват успешно Децата с тези...

Трудните деца са по-успели...

19:35 | 06-05-19| Виж цялата статия
 
 Полезните свойства на камелиевото масло Полезните свойства...

Вижте кои са те!

11:22 | 06-07-19| камелиево...
 
 10 неща, които никога не трябва да казвате на приятеля си 10 неща, които никога...

За да имате по-здравословна и...

13:50 | 06-07-19| 10 десет неща
 
Как да се грижите за вълнистата коса? Как да се грижите за...

За да е по-здрава и красива...

11:00 | 06-06-19| как грижите...
 
5 упражнения за сваляне на мазнини в коремната област 5 упражнения за...

Вижте кои са те!

17:20 | 06-07-19| пет...
 
Всеки зодиакален знак има по две лица. Ето какви са те: Всеки зодиакален...

Добрата и лошата страна на...

10:30 | 06-10-19| Виж цялата статия
 
Всичко, което трябва да знаете за мъжа Риби преди да започнете връзка с него Всичко, което трябва...

Научете повече!

17:10 | 06-18-19| неща трябва...
 
Как куркумата ще ви помогне да отслабнете? Как куркумата ще ви...

Вижте как!

14:10 | 06-06-19| куркума...
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg